078 651 11 17

Onderwater Diktemeter - Tritex 3000

De Tritex Multigauge 3000 is een robuuste wanddiktemeter, specifiek voor gebruik onder water. Het instrument is pressure tested tot 500mm diepte en uitgerust met een helder display, waarop de meetwaarde kan worden afgelezen, zelfs in troebel water.

De Tritex Multigauge 3000 is te gebruiken voor metingen onder water, maar is ook te koppelen aan een surface display unit. Hiermee kan op de kant worden meegekeken met de metingen die onder water plaatsvinden.

Het instrument maakt net als de standaard uitvoeringen, Multigauge 5500, 5600, 5700, gebruikt van de automatische sensorherkenning. Het meetbereik is maximaal 250mm bij keuze van de yellow probe 2.25MHz.

De Tritex instrumenten kunnen tot 20mm coating en corrosie negeren om tot een goede meting te komen. Dit geldt ook voor Tritex 3000 onderwater diktemeter. Offshore modules en scheepshuiden hebben vaak te maken met corrosie, hierdoor is dit het ideaal meetinstrument voor betrouwbare resultaten.

Metesco verhuurt en verkoopt de Tritex instrumenten en heeft de Onderwater variant beschikbaar.

Onderwater Diktemeter - Tritex 3000
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter voor onderwater gebruik
  • Meet tot 500 meter diepte
  • Duidelijke display, ook in troebel water
  • 55 uur batterijgebruik
  • Robuust uitgevoerd en drukbestendig
  • Meetbereik tot 250mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.