Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Staht ankertesters


Wie is Staht Ltd.?

Staht is een innovatieve onderneming gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige digitale ankertesters (Digital Pull Testers). De organisatie bestaat uit medewerkers met veel kennis en ervaring gericht op het beproeven van ankerpunten en valbeveiligingsystemen.

Het Staht-team is gefocust om dingen beter te doen, van productontwikkeling tot productie en levering. Zij geloven dat het samenbrengen van het juiste team en het creëren van de juiste cultuur binnen het bedrijf producten van wereldklasse en geweldige klantenservice zal opleveren. De kracht ligt onder andere in hun vermogen om het complete productpakket, innovatief werktuigbouwkundig ontwerp en geavanceerde elektronica te leveren in combinatie met het nieuwste softwareplatform.

Het Staht-team heeft veel van de ontwikkelingstools en -technieken geïmplementeerd die door marktleiders worden gebruikt bij de ontwikkeling van de Pull Testers. 3D CAD-ontwerpsoftware, Rapid Prototyping & Finite Element Analysis zijn de sleutelwoorden geweest bij het begeleiden van het team en bij het creëren van een toonaangevend product. Honderden ontwerpuren en duizenden tests hebben bijgedragen aan het creëren van een sterke, compacte en betrouwbare tester.

Het resultaat is een hoogwaardige en nauwkeurige ankertester in combinatie met een unieke en intuitieve app voor het rapporteren van de tests. Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Metesco

Samenwerking Metesco & Staht

Metesco Nederland is een officieel partner van Staht Ltd. Dit betekent dat wij de instrumenten kunnen aanbieden voor verhuur en verkoop en dat wij alle service werkzaamheden aan de testers kunnen uitvoeren op onze locatie in Ridderkerk. Kies hieronder uw categorie:

Staht Header

Verhuur Staht ankertesters

Krijg direct de beschikking over een Staht ankertester voor het nauwkeurig beproeven van uw ankertpunten tot 60kN. Altijd geleverd inclusief kalibratie certificaat.

Verkoop Staht ankertesters

Wilt u permanent de beschikking hebben over een hoogwaardige Staht ankertester? Overweeg dan de aanschaf van een Staht t60 Pull Tester Kit.

Service en kalibratie

Bent u in bezit van een Staht Digital Pull tester? Laat deze onderhouden door Metesco Nederland en houd uw instrument in topconditie! Doorlooptijd 3-5 werkdagen!

De unieke Staht App

Het leveringsprogramma van Staht is zo krachtig mede dankzij de unieke app die zij hebben gecreerd. De Staht meetinstrumenten hebben uiteraard de krachtweergave in kN op de tester zelf, maar de meetwaarde is ook real-time terug te zien via de gratis Staht app. Deze app is te downloaden voor zowel Android als iOS.

 • De app realiseert een intuïtieve gebruikservaring welke het testen sterk vereenvoudigt;
 • Het opstellen van rapportage is zeer eenvoudig en snel;
 • Het instrument heeft supersnelle betrouwbare bluetooth-verbinding met uw apparaat (Android of iOS);
 • Live foto- en videomogelijkheden tijdens het uitvoeren van tests.
 • Live grafiek in kN of Lbf;
 • De output is een rapport met tijd, datum en GPS locatie;
 • U creëert een overzicht van alle tests in het portal.

Test uitvoeren met de Staht pull tester

 1. Download & Installeer de unieke Staht App.
 2. Creëer een account in het Staht Portal.
 3. Open de app en connect vanuit de app met uw Staht Pull Tester.
 4. Bevestig de tester aan uw ankerpunt en pas pre-load toe.
 5. Voer de test uit en voeg foto / video toe aan uw test.
 6. Voeg optioneel opmerkingen toe en sla de test op.
 7. De test is terug te vinden in de app.

Na het uitvoeren van deze test kunt u een officieel testrapport aanmaken en deze versturen naar belanghebbenden. Bij dit rapport kunnen naar wens allerlei parameters worden bijgevoegd. Ook kan het rapport worden ondertekend en worden voorzien van een handtekening. Dit te genereren PDF rapport kan meerdere tests bevatten, bijvoorbeeld van 1 project of gebouw! 

Staht from Staht on Vimeo.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de Staht ankertesters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een offerte voor verhuur en / of verkoop.