Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Unieke Beamex MC6 kalibrator beschikbaar voor verhuur

De Beamex MC6 is een geavanceerde, uiterst nauwkeurige veldkalibrator en communicator. Het biedt kalibratiemogelijkheden voor druk, temperatuur en verschillende elektrische signalen. De MC6 omvat ook een volledige veldbuscommunicator voor HART, FOUNDATION Veldbus- en Profibus PA-instrumenten.

Optimaliseer uw kalibratieproces

Een nauwkeurige en betrouwbare kalibratie van meetinstrumenten is essentieel in diverse industrieën. Het draagt bij aan het waarborgen van productkwaliteit, procesefficiëntie en de naleving van normen en voorschriften. Metesco Nederland begrijpt het belang van hoogwaardige kalibratieapparatuur en is verheugd de mogelijkheid aan te bieden om de Beamex MC6 kalibrator te huren.

Beamex MC6 Kalibrator

De Beamex MC6 kalibrator is een geavanceerde en veelzijdige draagbare kalibratieoplossing die geschikt is voor het kalibreren van verschillende meetinstrumenten, waaronder druk-, temperatuur- en elektrische meetapparatuur. Met zijn geavanceerde functionaliteiten biedt de MC6 kalibrator gebruikers een efficiënte en effectieve manier om hun kalibratieprocessen te optimaliseren.

Gebruiksgemak en zeer uitgebreid

De MC6 is een zeer uitgebreid instrument, maar toch met een hoog gebruiksgemak. Het instrument heeft een groot 5,7-inch kleuren-touchscreen voor het door de menu's heen navigeren door de gebruiker. De robuuste IP65 geclassificeerde stof- en waterdichte behuizing, het ergonomisch ontwerp en lichte gewicht maken het een ideaal meetinstrument voor gebruik in het werk. Toepasbaar in verschillende (veeleisende) werkomgevingen, zoals de farmaceutische, energie, olie- en gas, voedsel en drank, service en de petrochemische en chemische industrie. Op een volle accu kunt u tot 2 werkdagen achtereen aan de slag.

Beamex MC6 In Use

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  1. Multifunctionaliteit: De MC6 kalibrator ondersteunt meerdere kalibratie- en testfuncties in één apparaat, waardoor het geschikt is voor diverse meetparameters. Dit vermindert de noodzaak van het gebruik van meerdere apparaten, wat kosteneffectiever en efficiënter is.

  2. Gebruiksvriendelijkheid: Met een intuïtieve interface en een helder touchscreen is de MC6 kalibrator eenvoudig te bedienen en snel aan te passen aan uw specifieke kalibratiebehoeften. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit.

  3. Nauwkeurigheid en Betrouwbaarheid: De Beamex MC6 biedt een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, wat cruciaal is om ervoor te zorgen dat de meetinstrumenten correct zijn gekalibreerd en consistent presteren.

  4. Mobiel en Draagbaar: Het draagbare ontwerp van de MC6 kalibrator maakt het gemakkelijk om deze naar verschillende locaties te brengen, waardoor u flexibel bent in het uitvoeren van kalibraties op locatie.

Neem contact op voor uw huuraanvraag

Bent u geïnteresseerd in het huren van de Beamex MC6 kalibrator om uw kalibratieproces te optimaliseren? Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen bij het selecteren van de juiste kalibratieapparatuur en het regelen van uw huuraanvraag.

Verbeter de nauwkeurigheid en efficiëntie van uw kalibratieproces met de Beamex MC6 kalibrator, nu beschikbaar voor verhuur bij Metesco Nederland. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij uw kalibratiebehoeften.