Fluke 1550C isolatietester, nieuw in het verhuurprogramma

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Metesco heeft de Fluke 1550C isolatietester toegevoegd aan het verhuurprogramma voor het meten van de elektrische isolatieweerstand op hoogspanningssystemen en apparatuur.

Nauwkeurig isolatieweerstandstests uitvoeren

De Fluke 1550C is geschikt voor het testen van isolatieweerstand op systemen en apparatuur met een nominale spanning tot 5 kV en een maximale testspanning van 10 kV. Met de Fluke 1550C kunnen gebruikers snel en nauwkeurig isolatieweerstandstests uitvoeren op bijvoorbeeld motoren, generatoren, transformatoren en kabels. Het apparaat heeft ook een automatische testfunctie die de testtijd verkort en de efficiëntie verhoogt.

Toepassingen voor de Fluke 1550C isolatietester

De Fluke 1550C isolatietester is van grote waarde voor verschillende toepassingsgebieden, waaronder:

  • Elektrische utilities en onderhoudsdiensten: Met de Fluke 1550C kunnen technici de isolatieweerstand van elektrische transformatoren, generatoren en schakelapparatuur testen om ervoor te zorgen dat deze systemen betrouwbaar en veilig werken.
  • Industriële onderhoudsdiensten: De Fluke 1550C is geschikt voor het testen van de isolatieweerstand van motoren, kabels, schakelkasten en andere elektrische apparatuur in industriële omgevingen.
  • Onderhoud en reparatie van vliegtuigen: De Fluke 1550C kan worden gebruikt voor het testen van de isolatieweerstand van elektrische bedrading en apparatuur op vliegtuigen om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar zijn.

Onderdeel van ons uitgebreide verhuurprogramma

Als toonaangevende verhuurder van test- en meetapparatuur bieden wij de Fluke 1550C isolatietester nu aan als onderdeel van ons zeer uitgebreide verhuurprogramma meetapparatuur. U kunt het apparaat vanuit onze voorraad huren voor zowel korte als lange termijn projecten.

Wilt u een Fluke 1550C isolatietester huren voor uw volgende project? Voor verdere vragen over de isolatietester neem contact met ons op en profiteer van onze uitgebreide verhuurervaring en expertise op het gebied van meetapparatuur van Fluke.