Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Fluke 1775 Power Quality Analyzer

Ten behoeve van verdere modernisering van het verhuurprogramma heeft Metesco de Fluke 1775 toegevoegd aan haar portfolio. In het toch al brede pakket aan meetinstrumenten voor de elektrotechniek is dit een van de toevoegingen binnen het power quality segment.

De Fluke 1775 is een hoogwaardige power quality analyzer voor het meten van onder andere de netvoedingskwaliteit en energie. Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief flexibele stroomtangen tot 1500A en meetsnoeren voor spanning.

Het instrument stelt de gebruiker in staat om meetgegevens direct op locatie in te zien en te monitoren zodat de nodige actie direct kan worden ondernomen. Daarnaast kan er vanzelfsprekend zeer uitgebreid worden gemeten, waarbij het instrument standaard 500+ parameters voor de netvoedingskwaliteit vastlegt. Hierdoor hoeft u als gebruiker niet bang te zijn dat cruciale data ontbreekt op het moment dat u de data gaat analyseren.

Voor het uitlezen en analyzeren van de vastgelegde gegevens wordt standaard de Fluke Energy Analyze Plus software meegeleverd. Dit pakket stelt u als gebruiker in staat om zonder uitgebreide training om meetgegevens te visualiseren.

Het instrument voldoet aan de hoogste veiligheidsspecificatie in de industrie: 1000V CAT III / 600V CAT IV.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productpagina via deze link.

Fluke 1775 In Gebruik