078 651 11 17

MX6 iBrid - Draagbare Gasdetector

De MX6 iBrid van Industrial Scientific is een draagbare multigas detector voor inzet in veeleisende omgevingen. Het instrument is leverbaar met een verscheidenheid aan sensoren die in verschillende configuraties kunnen worden aangeleverd.

Deze gasdetector kan de gevaarlijke niveaus van toxische, zuurstof, brandbare gassen en vluchtige organische stoffen (VOC's) detecteren en weergeven op het heldere lcd scherm. Het instrument is voorzien van 3 alarmen namelijk; Visueel alarm met rood LED, tril alarm en een audio alarm met 95dB geluidssignaal.

Dit instrument kan worden gebruikt voor simultane detectie van 6 gassen. Hiervoor kunnen per project 6 sensoren in verschillende configuraties worden gekozen, waarbij er keuze is uit ruim 20 verschillende sensoren. Veel voorkomende configuraties zijn:

- MX6 - LEL (Pentane), CO, H2S, O2, Ext. Li-ion 
- MX6 - LEL (Pentane), CO, H2S, O2, PID, Li-ion, Pump 
- MX6 - LEL, CO/H2S, O2, SO2, ClO2, Li-ion Pulp/Paper
- MX6 - Methane, CO high range, H2S, O2, CO2, Ext Li-ion

Voor meer configuraties en een overzicht van de detecteerbare gassen verwijzen wij u naar de bijlagen.

Het instrument is gecertificeerd volgens Atex: Ex ia IIC T4 Ga / Ex ia I MA; IP64; Equipment Group and Category: II 1G / 1M (I M2 w/IR sensor).
Toegestande werktemperatuur voor het toestel is -20°C tot +50°C en de toegestane luchtvochtigheid tussen 15-95% (niet condenserend).

Het geheel wordt geleverd als complete kit inclusief testgassen. Juist omdat het gaat om de persoonlijke veiligheid van medewerkers is het van belang om vooraf de sensoren te testen en zeker te stellen dat veiligheid en welzijn zijn gewaardborgd.

Multigas detector, gasdetectie huren, metesco
industriele gasdetector huren, Metesco Nederland, rae, crowcon, kitagawa
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbare multigasdetector
  • 6 gassen simultaan meten
  • o.a. LEL, CO/H2S, O2, SO2, CO2
  • Accuduur tot 24 uur
  • Visueel, tril en audio alarm (95 dB)
  • Ex ia IIC T4 Ga / Ex ia I MA
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.