078 651 11 17

Olson betondiktemeter CTG2

Meten van de #dikte van #beton vanaf 1 zijde of localiseren van #delaminatie van betonlagen. Met de Olson CTG2 is dit snel en eenvoudig mogelijk.

Metesco Nederland vertegenwoordigd het Amnerikaanse Olson Instruments die specialist zijn op het gebied van civiel georienteerde meetinstrumenten.

Met de CTG2 van #Olsen Instruments bent u in staat insluitingen te detecteren, delaminatie tussen lagen vast te stellen en de dikte van beton en steenachtige materialen te meten. Gegevens worden opgelsagen op een optionelen ruggedised notepad waarop u in de software analyses uitvoeren, filters toepassen en gegevens automatisch opslaan voor rapportage.

Data kan worden geëxporteerd naar Excel om bijvoorbeeld een heatmap te creëren van de gemeten waarden van bvb een vlak of een dek. Meten van lagen beton tot 1800 mm.

Betondiktemeter CTG-2 huren
Betondikte meten vanaf 1 zijde, huur uw meetinstrument bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact echo impact testinstrument
  • Licht en snel inzetbaar
  • Automatische opslag van gegevens
  • Laagdikte beton / steen meten
  • Delaminatie detecteren
  • Dichtheid van beton vaststellen
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.