078 651 11 17

Rijpheidscomputer

De MC 900-M is het basismodel van de 900-serie betonrijpheidscomputer. Dit instrument meet het temperatuurverloop op maximaal vier punten via sensoren aangebracht in de verhardende betonconstructie en berekent daaruit het rijpheidsverloop.

Instellingen en resultaten kunnen tijdens of na een meting worden afgelezen in het display of worden geprint op de ingebouwde thermische printer. De afneembare geheugenmodule maakt verwerking van de resultaten ook mogelijk op een elders opgestelde PC. Daartoe worden accessoires meegeleverd.

Metesco levert dit instrument als complete set inclusief temperatuur sensoren, met de gewenste lengte tot 50 meter leverbaar.

Rijpheidscomputer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 4 sensoringangen
  • Ingebouwde printer
  • Losse geheugenmodule
  • Meetinterval 10 per seconde
  • Eenvoudig instelbaar
  • Geleverd inclusief temperatuuropnemers
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.