078 651 11 17

OS-120 PM - Voeghardheidsmeter

De Proceq OS-120 PM voeghardheidsmeter is een pendelhamer voor het bepalen van de voeghardheid.

De Terugslaghamer van Proceq is ontwikkeld in samenwerking met TNO en wordt ingezet voor metingen volgens de CUR aanbeveling 61:2013. Ook staan er richtlijnen vermeld in EN-12504-2 en EN-13791.

Het instrument heeft een speciale plunjer afgestemd op voegwerk. Hiermee kunnen voegen tussen metselstenen worden getest op voeghardheid. Hoe hoger de voeghardheid, hoe hoger de terugslagwaarde. Deze gemeten waarde correnspondeert met een voeghardheid classificatie (VH-Klasse).

De voeghardheidsmeter is als complete set te huur bij Metesco Nederland. Evenals alle andere typen beton testhamers van Proceq.
Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pendelhamer voeghardheid huren bij metesco
CUR aanbeveling 61:2013
Pendelhamer pt, oud model
voeghardheidmeter huren metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Test volgens CUR aanbeveling 61:2013
  • Pendelhamer - niet destructief testen
  • Meetbereik 1 - 10 MPa
  • Horizontaal en verticaal bruikbaar
  • Eenvoudig te bedienen
  • Meten drukvastheid / hardheid
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.