078 651 11 17

Fluke 2042 kabeldetector

De Fluke 2042 is een kabeldetector welke zeer geschikt is voor het volgen van kabelloop in wanden of plafonds. Ook voor grondwerken is het toepasbaar, maar tot beperkte diepte. Wanneer de kabel diep ligt, adviseren wij de Digicat.

De situatie van het met moeite opsporen van een grondkabel of de signaalkabel van bijvoorbeeld een robot gazonmaaier waarvan men de ligging niet kent is bekend bij elke installateur. Metesco verhuurt een breed assortiment aan kabelzoekers voor electriciteitskabels of leidingen welke tot grote diepte kunnen meten. Een van deze apparaten betreft de Fluke 2042 kabelzoeker welke wordt ingezet voor algemeen gebruik bij opsporen van kabels in woningen, grondkabels of volgen van metalen delen achter een wand of in de grond.

Traceren en storing zoeken van kabelbreuk werkt perfect met deze kabel zoeker. Hij is tevens geschikt voor het opsporen van groepsaansluitingen in de meterkast of stroomkringonderbrekers in eindgroepen. Naast volgen van kabels en metalen objecten in de grond en in muren is de Fluke 2042 perfect geschikt voor opsporen van stroomstoringen en kortsluitingen in kabels en elektrische vloerverwarmingssystemen.

Het traceren van metalen waterleidingen en verwarmingspijpen gaat snel en eenvoudig. De meter wordt geleverd met signaalgever en ontvanger en wordt geleverd in een PELI Flight case.

Wij verhuren ook detectoren voor opsporen van ondergrondse kabels, leidingen of buizen van EZI-cat, C-Scope, Gelan en metaaldetectoren van White's.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, om te kijken welk instrument heft meest geschikt is voor uw situatie.

 

Kabeldetector huren, kabelbreuk detectie
huur uw kabelbreukdetector bij metesco, fluke 2042
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Spanningloze kabels detecteren
  • Spanningvoerende kabels detecteren
  • Signaal kleuring / codering mogelijk
  • Voorkom graaf- of breekschade
  • Eenvoudig in gebruik
  • Complete verhuur set
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.