078 651 11 17

Hilti X-Scan PS1000 Radar

De Hilti PS 1000 X-Scanner betonradar is ontworpen om snel en nauwkeurig een beeld te krijgen van de ligging van objecten ingesloten in- of onder het beton.

In vergelijking met een wapening detector of dekkingmeter zoals een Profometer 5+, Elcometer of detectoren van andere merken meet de Hilti PS 1000 X-Scan radar dieper, véél dieper en maakt zaken visueel inzichtelijk in 3D formaat. 

Met de nieuwe Hilti 3-D radar brengt u de wapeningconstructie tot een diepte tot ca 300 mm perfect in beeld en kan met bijbehorende uitleesunit een nauwgezet inzicht worden verkregen van objecten in de constructie. Dit instrument geeft voorspankabels, wapeningstaal, kunstof leidingen, koperen buizen, electriciteitsleidingen en nog veel meer weer in het beton.

Betonradar ps1000, huur uw wapeningsscanner, metesco
dekkingsmeter huren, betonradar huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Boorpositie snel en nauwkeurig bepalen
  • Bepalen ligging voorspan kabels
  • Inspecteer tunnels, bruggen, gebouwen
  • Analyse van gegevens in 2D of 3D beelden
  • Draagbaar, Snel en efficiënt systeem
  • Detecteren tot 30 cm diepte
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.