078 651 11 17

Hilti PS300 - Wapeningsscanner

De Hilti PS300 wapening detector is de opvolger van de succesvolle PS200 Ferroscan.

De PS300 betonscanner heeft een 5" touchscreen display, wat een duidelijke verbetering is ten opzichte van het toch beperkte display op de PS200. Op het scherm wordt een meting direct weergegeven, met een indicatie van de betondekking op de staven en de onderlinge afstand van de staven. Deze weergave lijkt op die van de PS1000 en geeft daarom een vertrouwd beeld voor de Hilti gebruiker.

De PS300 metaaldetector kan voorspanstaven en wapeningsstaal detecteren tot op 200mm en voor het in kaart brengen van betondekking op de wapening loopt het meetbereik tot 120mm. Nauwkeurigheid afhankelijk van staafdiameter. De meetnauwkeurigheid is ±1mm, bij 50mm diepte en de maximale scansnelheid 0.5 m/s.

Net als bij de PS1000 X-Scan betonradar kan er een keuze worden gemaakt tussen 3 scanmodes, te weten:

  • Quickscan - In deze mode kunt u snel scans maken met inzicht in dekking en hart op hart afstand. Ideaal voor het aftekenen alvorens gaten te boren
  • Quickscan recording - In deze mode kunt net als in de Quickscan mode inzicht verkrijgen in dekking en hart op hart afstand, maar nu met de mogelijkheid tot het maken van een linescan tot wel 50 meter
  • Imagescan - In deze mode kunt u met behulp van de meegeleverde rasters een 3d scan maken door in 2 richtingen meerdere scans uit te voeren. U krijgt een beeld van het wapeningsnet, in de software als 3D weergave

De gemaakte scans kunnen worden opgeslagen en worden uitgelezen in de meegeleverd Profis Software. Eenvoudig te bedienen software, met een uitstekende weergave van de scans voor opname in rapportage.

De scanner wordt geleverd inclusief raster (600x600mm) , markeermaterialen en uitgebreide instructie. Ook leveren wij de software mee, zodat de opgeslagen scans kunnen worden gedownload ter rapportage. De scanner kan worden geleverd met WiFi optie, voor het draadloos overdragen van scans naar de software.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Metesco Nederland.

Hilti PS300 wapeningsscanner beton
Huur uw wapeningsdetector PS300 bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hilti wapeningsscanner PS300
  • Wapening lokalisatie tot 200mm
  • Wapening dekking tot 120mm
  • Dekkingsmeting nauwkeurigheid ± 1mm
  • 5" touchscreen display (realtime weergave)
  • Linescans tot 50 meter!
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.