078 651 11 17

Ahlborn Almemo 2590-4AS

 

Ahlborn Almemo 2590-4AS huurt of koopt u bij Metesco

Ahlborn Almemo 2590 is een data-aquisitie instrument voor universeel en wat in staat is om tientallen soorten sensoren uit te lezen via de universele TEDS aansluiting. Aangesloten sensoren worden door het instrument automatisch herkend, waarna op de display de gegevens als serienummer, kalibratie waarden- of datum en de meetwaarden worden weergegeven.

De meter beschikt naar keuze over 2, 3 of 4 ingangen voor sensoren. De datalogger meet met een nauwkeurigheid 0,03%. De datalogger is voorzien van duidelijke knoppen en een overzichtelijk menu en display. Bediening is intuitief en eenvoudiger in gebruik dan uw smartphone.

Het instrument kan tot 10 metingen per seconde registreren en slaat gegevens op het interne geheugen. Het is ook  mogelijk om een geheugenmodule met SD card mee te leveren waarop data kan worden opgeslagen. Als u data van het interne geheugen wilt uitlezen kan dit mbv software en een datakabel. De data van de geheugenmodule kunt u uitlezen met een SD card reader. De output is een csv/excel bestand.

Deze logger wordt geleverd zonder sensoren. De meeste analoge sensoren zijn geschikt om te voorzien van een TEDS connector, waarbij de voeding door het instrument wordt geleverd. Te denken valt aan: loadcells, temperatuur sensoren en druksensoren. Het is een ideaal instrument om drukmetingen mee uit te voeren.

Wij bieden dit instrument te koop en te huur aan. Heeft u meer kanalen nodig voor uw metingen? Dan adviseren wij de Almemo 710 of Graphtec 840 voor spanning Uiteraard IPPN.

 

2590-4AS metesco datalogger
Almemo 2590 datalogger huren bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Verschillende sensoren koppelbaar
  • Tot 10 metingen per seconde
  • Sensoren worden automatisch herkend
  • Geleverd als complete kit
  • 2 tot 4 ingangen mogelijk
  • Pc aansluiting en software optioneel
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.