078 651 11 17

Micronics portaflow 300 - Flowmeter

Het meten met een Clampon Flowmeter of doorstromingsmeter vindt plaats op de wand van de leiding. Metesco heeft in haar verhuur programma verschillende typen meters voor het meten van vloeistofstromen. De portable ultrasone flowmeters van Micronics Ltd ( ook wel Krohne) zijn geschikt voor leidingen van 13 tot 5.000 mm.
Juist daar waar u incidenteel het debiet wilt bepalen of daar waar inbreuk op het proces te ingrijpend is bieden clampon meter een oplossing. De flowmeters zijn voorgeprogrameerd met de meest voorkomende pijp en buiswandmaterialen en vloeistoffen. Het eenvoudige intuitieve menu stuurt u stapsgewijs door het instelmenu heen. Deze verhuur flowmeters zijn binnen enkele minuten klaar voor gebruik. De eenvoudig te bedienen software leidt u op eenvoudige wijze door de programmering, waarbij de meest voorkomende parameters als keuzevariant te selecteren zijn. Een Snelspansysteem helpt u snel en efficient de sensoren te plaatsen.

Door een draagbare flowmeter te huren kunt u snel een beeld indruk krijgen van uw installatie. Bel voor meer informatie Metesco Nederland 078 6511117

Wij verkopen en importeren Micronics flowmeters. Zie ook Micronics

Micronics portaflow 300 - Flowmeter
Micronics portaflow 300 - Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel buiten op leiding plaatsbaar
  • Geen inbreuk of stilstand systeem
  • Datalogger ingebouwd
  • Meetbereik Ø 13 tot max. Ø 5000 mm
  • Temperatuurbereik -20 °C tot +200 °C
  • Uitgangen voor Puls, 4-20 mA. & RS232
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.