078 651 11 17

Portaflow 333 - Portable Clamp-on Flow- & Heat Meter

Wilt u op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier uw debiet of uw energieverlies berekenen? Kies de nieuwe Portaflow 333 !

De Portaflow 333 is de nieuwste ultrasone clamp-on flowmeter van Micronics Ltd. Het instrument meet debiet & flow, temperatuur en berekent warmte & energie. Deze breed inzetbare flowmeter heeft een ingebouwde totaliser en datalogger voor miljoenen meetwaarden. Dankzij de vermogenscalculator fungeert het instrument ook als heatmeter.

De Portaflow 333 is ontworpen voor het snel en betrouwbaar in kaart brengen van uw systeemkwaliteit. Werkt het systeem nog naar behoren? Het antwoord hierop kunt u geven na inzet van de nieuwe Portaflow 333 ultrasone clamp-on transit-time flowmeter. Een eenvoudig snelstart menu zorgt ervoor dat snelle plaatsing mogelijk is op vrijwel elke locatie. 

Het instrument wordt standaard geleverd als een zeer complete kit. De kit bevat de volgende onderdelen:

 • Sensorset A voor het registreren van flow tot 20m/s bi-directional. Leidingdiameter (OD) bereik 13-115mm
 • Sensorset B voor het registreren van flow tot 20m/s bi-directional. Leidingdiameter (OD) bereik 50-2000mm
 • Montagebeugels voor de sensoren
 • PT100 class 4 temperatuuropnemers met een meetbereik tot 200°C en een resolutie van 0.1°C
 • Heat / Energy calaculator voor het berekenen van uw vermogen (verlies)

Maximale contacttemperatuur voor de bovenstaande flowsensoren tot 135°C. optioneel zijn er high temperature sensoren beschikbaar tot 200°C.

De sensoren of transducers van deze watermeter worden geplaatst aan de buitenzijde van de leiding. Hierdoor is er geen sprake van verstoring van het proces. Het uitlezen van de opgeslagen waarden gaat eenvoudig via USB. De data kan worden geexporteerd naar Excel. 

Typische applicatie: 

Efficientie warmtewisselaars monitoren, het meten aan HVAC systemen, het berekenen van warmte- en vermogenverlies, het uitvoeren van controlere aan pompen.

Bent u geinteresseerd in het huren van deze ultrasone clamp-on flowmeter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ridderkerk gevestigd bent, kunt u het instrument altijd afhalen inclusief instructie. Wanneer u hiervoor niet dichtbij genoeg gevestigd bent, sturen wij het gewoon naar u op via FedEx.

Portaflow 333 - Portable Clamp-on Flow- & Heat Meter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Ultrasone Clamp-on Flowmeter
 • Temperatuurmeting via PT100's
 • Heat/Energy calculatie functie
 • Meetbereik van 13mm tot 2000mm
 • Datalogging en software inclusief
 • Geen inbreuk op het proces!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.