078 651 11 17

Controlotron 1010 - Debietmeter

Flowmetingen bij processen in de industrie zijn zeer complex. Onderzoeken en plaatsing van externe flowmeters is tijdrovend en vaak niet mogelijk doordat inbreuk op processen niet mogelijk is. De draagbare CLAMP-ON Controlotron flowmeter van Siemens biedt de juiste oplossing hiervoor.

De Draagbare Controlotron is een obstructievrije clamp-on debietmeter die u buiten op de leiding plaatst en wordt gebruikt voor het meten van doorstroming van homogene vloeistoffen zoals water, afvalwater, demiwater, oliën, vetten enz.

De Controlotron wordt daardoor gehuurd door bedrijven in verschillende marktsegmenten zoals waterschappen en industriele gebruikers. De draagbare flowmeters zijn beschikbaar met verschillende typen clamp on sensoren voor een groot aantal diameter bereiken van DN50 tot DN4000.

Controlotron 1010 - Debietmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Dubbele sensorset
  • Waterdicht tot 1 meter
  • Snel plaatsen en meten
  • Zeer nauwkeurig
  • 12,5 mm tot 5000 mm
  • Wanddiktemeter geïntegreerd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.