078 651 11 17

Controlotron 1010 - Portable Debietmeter

 

Clamp-on ultrasone debietmeter verhuur.


Siemens Controlotron en haar opvolger Sitrans zijn de ultieme portable clamp-on debietmeters op de markt. Accuraat, veelzijdig en geschikt om maximale prestaties te bieden bij al uw toepassingen in industrie, en water of drinkwatertechniek.
De Controlotron & Sitrans ultrasone clamp-on debietmeters laten u in het dagelijks gebruik de voordelen ervaren van nauwkeurigheid, veelzijdigheid, ruisimmuniteit en betrouwbaarheid. Meer overtuiging nodig?
Huren van flowmeters is de toekomst.

Huur een flowmeter van Metesco Nederland, de specialist op dit gebied. Debietmetingen met superieure gebruiksvriendelijkheid in elke fase van de installatie en uw gebruik. Metingen uitvoeren aan uw installaties en systemen zonder drukverlies of energieverlies, turndowns of ingewikkelde plaatsing van sensoren.
Kijkt u ook naar ons verkoop programma van de Siemens Sitrans flowmeters.


Hoe werkt een Controlotron & Sitrans clamp-on debietmeter.


Het werkingsprinciepe van de Controlotron ultrasone clamp-on debietmeters berust op het eenvoudige effect wat u ervaart in de situiatie van tegen de wind in roepen of met de wind mee roepen. Met de wind mee bereikt het geluid uw ontvanger eerder.
Zo werkt dus ook een digitale clamp-on flowmeter. Een geluidssignaal wordt onder een hoek in de leiding geleid en opgevangen door een tegenover liggende sensor. Die stuurt vervolgens direct na ontvangst een signaal terug waardoor er een looptijd verschil kan worden gemeten tussen zenden en ontvangen op dezelfde sensor. Dat looptijdverschil is direct afhankelijk van de snelheid van de vloeistof en wordt uitgedrukt in debiet als er enkele meerdere parameters als wanddikte, diameter leiding en vloeistof eigenschappen wordt verrekend.


Huren bij de flowmeter specialist.


Simpel, eenvoudig en toch nauwkeurig. als specialist verhuurt Metesco deze meters. onze engeneers kennen tot op het laatste detail de werking princiepes en de eigenschgappen van de verschillende merken flowmeters die wij verhuren. Dat komt vervolgens tot uiting in ons advies aan u als klant. Huren bij ons als flowmeter specialist betekent dat u dan ook direct aan de slag kunt met het meest optimale instrument.

 

 

 

 

 

 

Controlotron 1010 - Portable Debietmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Dubbele sensorset
  • Waterdicht tot 1 meter
  • Snel plaatsen en meten
  • Zeer nauwkeurig
  • 12,5 mm tot 5000 mm
  • Wanddiktemeter geïntegreerd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.