078 651 11 17

Stingray - Open kanaal flowmeter

De Greyline Stingray is een compacte, batterij gevoed open kanaal flowmeter. Het instrument biedt de mogelijkheid om in open kanalen het waterpeil en de snelheid te monitoren. Door een profiel in te voeren bepaalt de meter verschillende parameters en slaat deze op in het systeem. Hiervoor is intern geheugen ingebouwd, met ruimte voor 130.000 meetwaarden.

Dit instrument is bruikbaar voor het meten in afvoeren, sloten en kanalen. De Stingray worden typisch benut bij rioolgemalen, waterschappen en vaak door wegbeheerders of aannemers.

De Greyline Stingray open kanaal doppler flowmeter maakt gebruik van een sensor welke op de bodem van het kanaal ligt, voor het continu meten van zowel snelheid als waterhoogte.

Meetbereik flow 0.03 tot 3.05 m/s met een gespecificeerde afwijking van ±2%.
Meetbereik niveau 25.4 tot 4500mm met een gespecificeerde afwijking van ±0.25%.

Voor het meten met dit instrument is geen speciale verbinding, gereedschappen of hardware nodig. Het is voorzien van een duidelijke display, een groot geheugen, is draagbaar en eenvoudig in gebruik.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stingray - Open kanaal flowmeter
Stingray - Open kanaal flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Open kanaal flowmeter
  • Gebaseerd op doppler techniek
  • Instrument met ingebouwde datalogger
  • Waterpeil en debiet meten
  • Ideaal voor open kanaal afvoer
  • Flow tot 3.05 m/s, peil tot 4500mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.