078 651 11 17

Metpress - Flightcase drukschrijver 35 bar

De Metpress is een Druk Monitoring Systeem met een meetbereik tot 35 bar. De Metpress wordt geleverd in een zeer robuuste pelicase met IP67 classificatie. Hiermee is het instrument geschikt voor gebruik in de meest veeleisende omgeving.

Deze dataprinter is een schrijvende meter, welke geldt als modern alternatief voor de welbekende kaartschrijvers met ronde kaart. De koffer kan worden gesloten tijdens metingen, ook ter bescherming van de ingebouwde printer. De meetwaarden worden op een printrol van 114mm breedte geprint.

De Metpress heeft een geintegreerde druksensor tot 35 bar, welke binnen de 0.5 classificatie valt. Verder heeft het een geintegreerde temperatuursensor en kan er optioneel een externe temperatuur opnemer worden aangesloten. Dit is handig als bijvoorbeeld de leidingtemperatuur nauwkeurig wilt opnemen in de rapportage.

Naast de sensoren, is het ook mogelijk een pomp en een druk regelunit aan te sluiten. Hiermee kunt u volledig geautomatiseerd tests uitvoeren volgens o.a. NEN-EN 1610:2015 EN. Hiervoor staan er verschillende cycli voorgeprogrammeerd, maar het is ook mogelijk om uw eigen test aan te maken. Hiermee heeft u volledige controle over de test en de data.

De gegevens worden real-time weergegeven op het geïntegreerde display. U kunt kiezen voor de druk in getallen of voor een grafiek met verloop van de druk. Na de meting kunt u handmatig de test stoppen of dit gebeurt automatisch als dit zo is ingesteld. U kunt dan kiezen op welke manier u de data geprint wilt hebben. U kunt bijvoorbeeld alle projectdata (naam, locatie, verantwoordelijke, testeisen etc.) als tekst printen, met het hieronder het drukverloop als grafiek.

Het instrument slaat de data ook digitaal op, hiervoor is 16GB geheugen geïntegreerd. Wanneer u de logger aansluit op uw pc, kunt u de data als CSV of PDF bestand exporteren.

Metesco verhuurt en verkoopt deze drukrecorders. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Druk monitoring systeem dms35, drukrecorder, printlogger
software digitale drukrecorder, dataprinter, huur bij metesco nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Drukrecorder met geïntegreerde printer
  • Digitale opslag PDF, CSV formaat
  • Monitoring druk en temperatuur
  • Modern alternatief kaartschrijver
  • Niet fraudegevoelig dankzij directe print
  • In stevige pelicase, zeer robuust
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.