078 651 11 17

SignalTEK - Koper & Glasvezel tester

De SignalTEK NT is een eenvoudig te bedienen koper en glasvezel netwerk transmissie tester voor gebruik tijdens installatie, onderhoud en storing zoeken. Deze netwerktester is specifiek voor controle van databekabeling en ethernet netwerken.

Het instrument simuleert echt dataverkeer volgens Gigabit ethernet standaarden (IEEE802.3ab) en is daarmee een ideaal instrument voor controle aan koper en glasvezel netwerken. Met de transmissie test methode worden echte Ethernet data-frames door de kabel of de netwerk apparatuur gezonden. De data wordt vervolgens gecontroleerd aan de hand van de specificaties conform IEEE802.3ab en hieruit volgt een conclusie.

Voor het starten van metingen met dit instrument hoeft u zelft geen tests te configureren, u hoeft alleen de te testen netwerk toepassing te selecteren en kunt dan direct aan de slag. De 2 handsets verbinden automatisch. Netwerk toepassingen als VoIP, CCTV, video en internet kunnen worden geselecteerd.

Het instrument genereert automatisch rapportage welke via de app of via USB stick worden opgeslagen als PDF of CSV. Uiteraard kunt u de rapportage voorzien van uw bedrijfsgegevens en aanvullende informatie bij de uitgevoerde tests. Zelfs uw logo is als .png bestand in te laden!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Nederlandstalige brochure aan de zijkant van deze pagina. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

SignalTEK - Koper & Glasvezel tester
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig te bedienen netwerktester
  • Geschikt voor koper- en glasvezelkabel
  • Simuleert echt dataverkeer voor tests
  • Storing zoeken op Gigabit Ethernet snelheid
  • Netwerk prestatietest volgens IEEE802.3ab
  • Rapportage in PDF of CSV formaat
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.