078 651 11 17

Megger DLR010X - Micro Ohmmeter

De megger DLR010 meters zijn uiterst geschikt voor metingen van lage isolatie weerstandswaarden met een teststroom tot max. 10 A. Door een behuizing die IP65 spuitwaterdicht is met een gesloten deksel of IP54 (regenwaterdicht) met open deksel kunt u ook meten in ongunstige omstandigheden.

Laagohmig meten met de microohm meter Megger DLR010x wordt voornamelijk toegepast bij controles van contactweerstand van schakelaars, relais en connectors, alsmede voor het testen van lasverbindingen en andere mechanische verbindingen.

Met de Megger DLRO10 beschikt u over een instrument voor laagohmige metingen en met een 10 A teststroom voorziening. Deze Megger zorgt voor uitstekende meetprestaties en heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid . De behuizing van ABS is sterk en uitgerust voor Heavy Duty toepassing en inzet in het veld. Het toestel wordt geleverd met netvoeding en heeft een accu voor langdurig autonoom meten.

Er kunnen 5 testmodes worden geselecteerd op dit instrument. Normal mode, Auto mode, Continuous mode, inductive mode en Unidirectional mode. Zie voor uitleg over de verschillende meetmodi de datasheet.

Het instrument heeft een LCD display voor duidelijke weergave van de waarden en heeft een logfunctie voor 700 tests.

 

Megger DLR010X - Micro Ohmmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik weerstand 0,1 μΩ tot 2000 Ω
  • Teststroom resolutie 0,1 mA meten tot 10 A
  • Batterij of netvoeding
  • Basis nauwkeurigheid ± 0.2%
  • 5-test modes te selecteren
  • Bescherm tot 600 V
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.