Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Metesco Scopemeters

Een scopemeter, ook wel een oscilloscoop-multimeter of oscilloscoop-meter genoemd, is een elektronisch meetinstrument dat de functies van een oscilloscoop en een multimeter combineert. Met een oscilloscoop (of scope) worden spanningssignalen getest en weergegeven als golfvormen. Dit zijn zichtbare representaties van de spanningsvariaties over een bepaalde periode. Een scopemeter is perfect voor technici en ingenieurs die elektronische systemen ontwerpen, onderhouden of repareren. Het stelt hen in staat stelt om zowel de vorm als de elektrische parameters van signalen te analyseren. Het compacte ontwerp van een scopemeter maakt het draagbaar en gemakkelijk te gebruiken in verschillende situaties.

Productoverzicht Scopemeters

Fluke 199C Scopemeter

Fluke 199C Scopemeter

  • Fluke oscilloscope 200MHz
  • 2.5 GS/s real time sampling
  • Geheugen voor opslaan metingen
Fluke MDA-550 - Metesco

Fluke MDA-550 - Motor Drive Analyser

  • Hoogwaardige Motor Drive Analyser
  • Geïntegreerde 500MHz Oscilloscope
  • Geleverd inclusief 400A stroomtangen
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.