078 651 11 17

Redlake - High-speed videocamera

De Motionscope van Redlake heeft een resolutie van 1280 x 1024 mp bij 1000 frames per seconde. Wanneer het beeld wordt verkleind, is het mogelijk om tot 64.000 beelden per seconde te maken.

De camera wordt geleverd inclusief laptop met software. De beelden worden opgeslagen op de laptop en kunnen hierop ook direct worden teruggekeken. Bestandstypen die gekozen kunnen worden zijn standaard, bijv. AVI.

De camera wordt geleverd als set met laptop, software, lampen en statieven. Ook leveren wij verschillende lenzen, zodat u altijd een goed beeld verkrijgt. Lenzen 9mm, 35mm en 50mm.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Highspeed camera huren bij Metesco.
Huur uw camera voor het maken van slowmotion video opnamen bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Opname tot 1000 beelden per seconde
  • Triggering door externe bron mogelijk
  • High-speed opnamen, Slowmotion afspelen
  • Tot 64000 beelden per seconde
  • Set waarmee u direkt kunt starten
  • Te huur met laptop + software
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.