078 651 11 17

Wohler VIS 340 - Inspectiecamera

De Wohler VIS340 is een camera voor het maken van video opnamen in leidingwerk vanaf 1.5" of 40mm. Het betreft een duwcamera met een kabellengte aan de camerakop van 20 meter welke in de koffer opgespoeld zit.

Het geheel wordt in een robuuste koffer geleverd en is voorzien van een oplaadbare accu en helder TFT 16:9 kleurenscherm. De gemaakte beelden worden direct opgeslagen op de meegeleverde 2GB compact flashcard. Deze opnamen zijn eenvoudig van degeheugenkaart af te halen, er is verder geen software benodigd om deze te bekijken.

Het systeem maakt heldere beelden, dankzij de 12 LED lampjes in de kop. De camerakop is roteerbaar tot 180° en volledig waterdicht.

Perfect inspectiesysteem voor vrijwel alle vraagstukken omtrent leidingwerk en verstoppingen. Voor uitgebreider onderzoek en voor groter bereik, hebben wij de Pearpoint P330 beschikbaar.

huur uw inspectie camera voor leiding bij Metesco, leidinginspectie
wohler inspectiecamera, huren bij Metesco, roterende kop, leidingcamera huren of kopen
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Video inspectiecamera met 1"5 camerakop
  • Camerakop 180° draaibaar met LED lampjes
  • Camerakop voorzien van 20 meter kabel
  • Weergave op helder TFT kleurenscherm
  • Video opslag op SD card
  • Geen aanvullende software benodigd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.