078 651 11 17

Testo 175 - 2 kanaals Temp. logger

De Testo 175 is een temperatuur klimaatlogger met externe temperatuursensoren. Standaard wordt een sensor type K meegeleverd, maar optioneel hebben wij ook Type T sensoren, welke nauwkeuriger zijn (± 1°C).

Deze klimaatlogger heeft een zeer groot geheugen, er is plaats voor ca. 1 miljoen meetwaarden. Een van de grote voordelen van deze klimaatloggers is de zeer overzichtelijke software, waarin heel eenvoudig tabellen en grafieken kunnen worden opgemaakt. Ideaal voor snelle, maar uitgebreide weergave van de resultaten. 

Het instrument heeft een vrij instelbaar meetinterval vanaf 1 x per seconde. Wanneer u het instrument op 1 x per 2min meetinterval instelt, kunt u ca. 2 jaar loggen!

  • Meetbereik (afhankelijk van type sensor) -50°C .. +1000°C

Metesco levert dit instrument standaard met 2 temperatuuropnemers en volle batterij. Verder voorzien wij u van de software. Wij hebben dit type in ruime mate in het assortiment en kunnen u altijd snel leveren, vraagt u naar de mogelijkheden.

 

Testo 175 - 2 kanaals Temp. logger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Klimaatlogger met 2 temperatuur opnemers
  • Keuze uit type K of T sensor
  • Geheugen voor 1 miljoen meetwaarden
  • 3 jaar batterijduur bij interval 15min
  • Data analyse via gratis software
  • Ruime mate voorradig bij Metesco
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.