078 651 11 17

Metesco - Windkracht & Windrichting

De professionele windkracht en richting meter van Metesco is eenvoudig in gebruik en en eenvoudig te plaatsen. Het instrument kan worden aangesloten op een uitleesunit of printer. Ook bestaat de mogelijkheid over langere tijd gegevens op te slaan in een geheugen en te verwerken in excel.

Dit instrument is ideaal bij hijswerkzaamheden, werken op hoogte en werkzaamheden die risico opleveren wanneer er een bepaalde windsnelheid wordt bereikt of windrichting moet worden vastgelegd. Een alarm, akoestisch of visueel is aan te sluiten en optioneel leverbaar. 

Door deze anemometer te plaatsen op ca 10 meter hoogte in open terrein bent u in staat om de zuivere snelheid te monitoren en op te slaan. De windrichting wordt tevens vastgelegd in dezelfde tabel.

Meetbereik windsnelheid 0.5...50 m/s
Meetbereik windrichting 0 ... 360°

Alle gegevens zijn eenvoudig te monitoren (real-time) of achteraf en geven een compleet overzicht. Geleverd als kit, exclusief statief.

Metesco - Windkracht & Windrichting
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Makkelijk in gebruik
  • Gegevens opslag over langere tijd
  • Print en datalog mogelijkheid
  • Uitlezen op afstand
  • Aan te sluiten verwarming
  • Alarmbel of zwaailamp te koppelen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.