078 651 11 17

Tractel Ankertester - Dynaplug HF44

Ankertester Dynaplug HF44 van Tractel is een robuust meetinstrument waarmee de houdtkracht van ankerpuntenkan worden bepaald. Zeer geschikt voor ankerpunten van valbeveiliging en muur- en dakankers.

De ankertester bestaat uit een sterke brug welke de kracht verdeelt over de bevestiging. Door middel van een hydraulische spindel wordt een lineaire kracht uitgeoefend op het te testen bevestigingspunt. De maximaal te genereren kracht bedraagt 15kN, waarbij op 5 en 10kN een automatische (hold) test kan worden uitgevoerd.

Het instrument is te gebruiken voor tests volgens norm EN795 en NPR-CEN/TS 16415:2013 EN.

Het instrument wordt geleverd in een complete koffer met adapters en een gaffel. Voor specifieke adapters of maten kunt u vrijblijvend contact opnemen met Metesco Nederland.

Tractel Ankertester - Dynaplug HF44
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuuste ankertester
  • Meetbereik tot 15kN
  • Geleverd inclusief adapters
  • Geleverd inclusief Gaffel
  • Uiterst betrouwbaar
  • Automatische tests 5/10kN
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.