078 651 11 17

Ti32 Warmtebeeldcamera - Lekdetectie

De Fluke Ti32 is een eenvoudig te bedienen thermografische camera voor de professionals. Dit instrument kan worden gebruikt voor onder andere het opsporen van vochtproblemen en lekkages.

De hoge kwaliteits pixel sensor met beeldverhouding 320 x 240 pixel zorgt voor een helder en scherp beeld waarmee problemen eenvoudig zijn op te sporen. Daarbij kunnen dankzij de gepatenteerde IR-Fusion technologie gewone beelden worden gecombineerd met IR beelden, voor een zeer compleet beeld.

De gemaakte beelden worden opgeslagen op de meegeleverd SD card en zijn hier eenvoudig van af te lezen. Hiervoor is niet perse software nodig, maar deze wordt wel meegeleverd zodat de gebruiker de beelden ook kan bewerken.

Dit instrument maakt foto's, wanneer video gewenst is, kunnen wij de TI400 aanbieden.

Warmtebeeld camera huren bij Metesco Nederland
vloerverwarming detecteren met thermografische camera metesco nederland, meetinstrument huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Warmtebeeld camera van Fluke
  • Uiterst betrouwbaar en nauwkeurig
  • IR Fusion technologie
  • 320 x 240 pixel beeldverhouding
  • Geleverd inclusief smartview software
  • Geleverd als complete set
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.