078 651 11 17

Lloyd EZ20 - Testmachine 20kN

De EZ20 is een eenvoudig te bedienen testmachine van LLoyd Instruments. Deze universele testmachine is ideaal voor gebruik in kalibratie- of laboratorium testruimtes. Met een totale hoogte van 1570mm en een gewicht van ca. 148kg, prima toe te passen als tafelmodel op uw locatie.

Deze testmachine kan worden ingezet voor een verscheidenheid aan tests zoals trekproeven, drukproeven en buigproeven. De materialen hiermee te testen zijn lopen uiteen van metalen of kunststoffen proefstukken, tot glas en houten proefstukken.

Deze machine kan tests uitvoeren met een repeterende taak bij het controleren van de productkwaliteit van verschillende componenten. Tijdens deze tests is het niet nodig om deze machine aan te sluiten op een computer, de meetwaarden worden weergegeven op het geïntegreerd display.

Een digitale controller zorgt er voor dat u de machine kunt gebruiken en gelijktijdig data kunt opslaan, er is geheugen voor standaard 600 tests.

De machine kan via USB- en LAN kabel met de pc verbonden worden. De software is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, maar ook voor zeer uitgebreide, repeterende tests.  U kunt deze ook nog aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

Metesco heeft deze testmachine beschikbaar voor verhuur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden .

 

 

trek- drukbank EZ20
testbank metesco, te huur inclusief software
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Testmachine tot 20kN
  • Trek-/drukbank
  • Optioneel adapters, grips
  • Eenvoudig te bedienen
  • NMi herleidbaar certificaat
  • Te huur als complete unit
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.