078 651 11 17

Tractel Digitale Kraanweger - Testklok 50 ton

Tractel Digitale Testklok verhuur

De Tractel LLXh digitale testklok is een nauwkeurige robuuste dynamometer. De Tractel kwaliteit, vergeleken met andere merken, komt tot uiting in hoge nauwkeurigheid en langdurige stabiliteit van de meetversterker, gehard stalen bussen in de hijsogen en de mogelijkheid om de klok uit te kunnen zetten zonder de batterij te hoeven verwijderen. De hand-held display is geschikt voor uitlezen van andere trekkrachtmeters binnen de nabijheid zonder storing in de uitlezing of onderbrekingen in de signaaloverdracht.

Compacte lichte digitale radiografische kraanweger van Tractel

Digitale Tractel LLXH trekkrachtmeters zijn licht, compact van formaat en ideaal voor weegdoeleinden, meten van kracht of lasten onder de haak. Als kraanweger toegepast is de radiografische digitale uitlezing een uitkomst en biedt het voordeel dat u veilig buiten bereik van de hef- en hijs werkzaamheden de meetinstrumenten kunt uitlezen. Metesco Nederland is SalesPartner voor het Merk Tractel en levert binnen Nederland snel en uit voorraad. Kalibraties aan de trekkrachtmeters voert Metesco uit in haar eigen testrumte op trekbanken die als referentiewaarde binnen een nauwkeurigheid van 0,25% van de afgelezen waarde liggen. Dit is is een veel hogere nauwkeurigheid dan 1% van de maximum capaciteit waarmee de meesten anderen keuren of kalibreren. Metesco laat haar Universele trek/testbanken altijd kalibreren door het NMI waardoor deze altijd internationaal herleidbaar zijn herleidbaar naar RVA (raad voor accreditatie) procedures.

Verhuurvoorraad: Digitale radiografische trekkrachtmeters in met het navolgende bereik:

Testklok meetbereik: max. 5 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 10 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 12,5 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 15 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 20 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 25 ton WLL, Tractel (ook ATEX explosieveilig)

Testklok meetbereik: max. 50 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 100 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 120 ton WLL, (ook ATEX explosieveilige uitvoering)

Testklok meetbereik: max. 150 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 200 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 250 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 500 ton WLL

U huurt uw weegapparatuur en testmiddelen voor proeflasten en beproeven bij Metesco. Ook voor “water weight” waterzakken als testgewicht kunnen wij u verder helpen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij bepalen van het center of gravity COG in 3 dimensies, dus niet alleen in het horizontale vlak.

COG metingen verrichten wij ook voor u aan boord van schepen, of bij u in de werkplaats. Wij zijn specialist op gebied van meten, ter zake kundig en beschikken kennis van zaken voor het juiste en meest nauwkeurige resultaat. Ons team bestaat uit afgestudeerde ingenieurs en HBO'ers die u de berekening desnoods achterop het bekende "bierviltje" even voordoen. 

Dus voor uw digitale weeg & testapparatuur belt u het beste even met Metesco Nederland in Ridderkerk, maar ook voor onze Zuiderburen kunnen bij ons terecht via ons telefoonnummer in Antwerpen. 

Metesco levert digitale radiografische loadcellen standaard met een radiografische uitleesunit met weergave in ton of andere eenheden instelbaar. Het afstand bereik van de display tot de meetklok is ca. 80 meter. Daarnaast worden standaard 2 stuks greenpin HMB sluitingen meegeleverd, zodat u als gebruiker direct na ontvangst kan starten met uw metingen of het wegen. .

 

De Tractel LLXh heeft een nauwkeurigheid van ± 0.8% van de gemeten waarde. (ISO 376. 21°C)

 

 

 

https://youtu.be/wBTRm_lzjjE

 

Digitale, testklok, weeg, testen, kraanweger, Hijsen, heffen, cog, bepalen,
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte Tractel testklok licht van gewicht
  • Digitale display op testklok
  • Digitale radiografische display
  • Meerdere testklokken uitlezen op 1 display
  • Nauwkeurigheid ±0.2% afgelezen waarde
  • Geleverd inclusief Greenpin HMB sluitingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.