078 651 11 17

Tractel LLX2 - Kraanunster 5 ton

Robuuste trekkrachtmeter met eenvoudige bediening en gebruik. Radio afleesunit met groot scherm met hoge resolutie. Keuze in verschillende eenheden en beschikbaar voor verhuur tot een meetbereik van 250 ton. De meters hebben een rekstrookversterker geïntegreerd in de behuizing en beschikken over een zeer hoge nauwkeurigheid. 

Met de radio afstandbediening en uitleesunit wordt de veiligheid tijdens hijsen of trekken vergroot. Het is mogelijk meerdere dynamometers uit te lezen op 1 afstandbediening. Ook is het mogelijk om optioneel gegevens uit te lezen en te registreren via een pc verbinding en de meters te gebruiken als digitale testklok

Beschermingsgraad IP 65. Grote keuze in capaciteit tussen 250 kg en 250 ton.

Dynafor LLX2 weeginstrumenten zijn precisie instrumenten die met zorg dienen te worden behandeld. Gooien, stoten en water zijn van invloed op het al dan niet correct functioneren van de apparatuur. Behandel uw apparatuur dan ook met zorg.

Tractel LLX2 - Kraanunster 5 ton
Tractel LLX2 - Kraanunster 5 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichtmetaal
  • Compacte afmetingen
  • Snel inzetbaar
  • Hoge capaciteit, licht van gewicht
  • Uitlezing via kabel of radio verbinding
  • Inclusief Harp Moerbout sluitingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.