078 651 11 17

Tractel LLX2 Testklok 6,3 Ton

De kraanweegschalen van Tractel zijn betrouwbaar en speciaal ontwikkeld voor gebruik in een industriële omgeving. Ze zijn ontwikkeld voor uitvoeren van testen, wegen, trekkrachten meten geschikt voor voor het bepalen van een belasting onder een kraanhaak, of bijvoorbeeld de draadspanning op een tuidraad.

Deze kraan unsters vinden hun toepassing als loadcell in transport, organisaties op het gebied van controle en veiligheid, wegen en testen. Als testklok bij het testen van kranen of hijs-voorzieningen.

Kraanwegers worden door ons verhuurd met een kalibratie raport. De ideale optie voor het nauwkeurig meter of wegen. De radiografische afleesunit van de LLX2 is draadloos verbonden met de weegunit via een 2,4 Ghz verbinding en is in staat de gewichten van meerdere klokken gelijktijdig weer te geven.

Dit instrument heeft een maximale capaciteit van 6,3 ton en een afwijking van ± 0.1% readout.

Tractel LLX2 Testklok 6,3 Ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijk radiografische display
  • Weergave in eenheid van massa of kracht
  • Uitlezing draadloos
  • Onthouden pieklasten
  • Geleverd met certificaat
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.