078 651 11 17

Loadcell compressie - 60 Ton

De loadcell compressie 60 ton is een weegcel met beperkte bouwhoogte, welke wordt geleverd inclusief een uitleesunit in kN. Optioneel kunnen wij een datalogger meeleveren, waarmee de meetwaarden kunnen worden opgeslagen voor analyse en rapportage achteraf.

Loadcells voor het testen en meten van krachten. Ook voor bepalen van oplegreacties, brugsecties, krachten in bruggen of bvb bij het wegen van off-shore skids. Metesco assisteert u desgewenst ook bij de uitvoering van meetwerkzaamheden.

Wij kunnen krachten monitoren, beweging, trilling of beweging in gebouwen of voegovergangen in wegen. Ook verrichten wij metingen en verzorgen monitoring van gegevens van krachten in bouten- en de voorspanning van bouten of het monitoren van een combinatie van gegevens gedurende langere tijd. Daarnaast verzorgen wij zwaartepunt bepalingen en wegen van off-shoremodules.

 

 

Loadcell compressie - 60 Ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Beperkte bouwhoogte
  • Hand uitleesunit meegeleverd
  • Datalogger optioneel leverbaar
  • Licht in gewicht (ca 2 kg)
  • Maximale afwijking 0.5%
  • Uit voorraad leverbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.