078 651 11 17

Ahlborn Almemo 2470-1S datalogger

 

Ahlborn Almemo 2470 verhuur

Denk ook groen en verstandig. Huur uw meetapparatuur.

Ahlborn Almemo 2470 universeel meter om gegevens registratie mogelijk te maken van aangesloten sensoren. De meter is tevens geschikt als datalogger en opslag van gegevens gedurende langere tijd.

Verlichte kleuren LCD met 1 of 2 ingangen voor sensoren met modulaire TEDS aansluiting. Alarmwaarden kunnen worden weergegeven in het rood, wat voor snelle visuele herkenning zorgt.

Almemo staat voor een universeel meetinstrument met ingangen volgens IEEE 1451.4. Deze manier van meten voorziet in sensoren met een universele ingang volgens TEDS. Doordat gegevens van de sensor worden opgeslagen in een eprom van de sensor is dit instrument in staat de sensor te herkennen waardoor de meter multifunctioneel inzetbaar wordt. Er zijn geen instelling of aansluitactiviteiten vereist op het instrument.

Beschikbaar via Metesco Nederland.

datalogger huren 2470-1s
datalogger 2470 - huren metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Alhborn Almemo datalogger 1 of 2 kanaals
  • Geheugen voor 100.000 meetwaarden
  • 30 mljoen meetwaarden op sd kaartgeheugen
  • Snel en overzichtelijke data (CSV)
  • Oplaadbare NiMH batterij
  • Kant en klaar als kit geleverd
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.