078 651 11 17

AstroNova Daxus - DXS-100

Daxus-units beschikken over meerdere slots die een verscheidenheid aan insteek kaarten accepteren. Een systeem kan tot 48 kanalen data loggen met meetfrequentie tot 200 kS/s per kanaal of uiteraard ook lekkeer traag van slechts één meting per minuut.

Daxus units kunnen aan elkaar worden gekoppeld om op deze wijze een data aquisitielogger te creeren met een oneindig aantal poorten. Alle dataloggers kunnen autonoom werken en klokgelijk lopen via synchronisatie via GPS of IRIG2.

Het Daxus-datalog systeem ondersteunt drie verschillende sample frequenties per kanaal, waardoor u tegelijkertijd gegevens met hoge en lage snelheid kunt opslaan en de bestandsgrootte kunt verkleinen. U kunt ook triggers instellen om de opname te starten of te stoppen op basis van een signaalwaarde uit een ander ingangskanaal, gebeurtenis (bijv. Extern triggersignaal) of een specifieke datum en tijd.

De Utility / DIO-poort omvat alarmingangen, alarmuitgangen, programmeerbare uitgangen en ingangen voor externe voorbeeldklokken, waardoor er geen aparte digitale I / O-module nodig is. Optionele interfaces omvatten IRIG voor het synchroniseren van gegevens tussen meerdere units, GPS voor tijd en locatie, en CAN voor voertuigtoepassingen. Als u deze opties selecteert, hoeft u geen sleuf voor invoermodules op te geven.

De Daxus-architectuur biedt geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologieën (DSP) waarmee u aangepaste filters kunt configureren en frequentiemetingen per kanaal kunt uitvoeren.

Verlaag de testkosten en verhoog de flexibiliteit met de UNIV-4 universele ingangsmodule. De UNIV-4 verlicht die behoefte aan speciale modules door u in staat te stellen spannings-, DC-brug-, thermokoppel-, RTD- en IEPE-accelerometermetingen uit te voeren in een enkele module.

Visualisatie

Alle systemen worden geleverd met de gebruiksvriendelijke Daxus-applicatiesoftware voor uw windows pc waarmee u systemen kunt configureren, gegevens in realtime kunt bekijken, opgeslagen gegevens kunt bekijken en gegevens van de Daxus naar uw pc kunt overbrengen of kopiëren. In netwerktoepassingen kunt u verbinding maken met elk apparaat vanaf elke pc in het netwerk. Het bekijken of overdragen van gegevens tijdens een opname onderbreekt de huidige acquisitie niet.

Scope Mode is een krachtige functie waarmee u gegevens kunt verzamelen en opslaan met lage samplefrequenties, terwijl u snelle snapshots maakt op basis van door de gebruiker gedefinieerde triggers. Dit is met name handig voor het vastleggen van intermitterende signalen of het analyseren van de timing tussen signalen. Pictogrammen op de real-time weergave geven aan wanneer een scoopopname heeft plaatsgevonden en triggergebeurtenissen zijn in het gegevensbestand ingesloten. Snelle gegevens van scoopregistratie worden opgeslagen in afzonderlijke bestanden en kunnen worden bekeken in een scoopachtig display met een hoge tijdbasisresolutie en cursormetingen zonder de trending op de lange termijn te onderbreken.

Analyse

Daxus biedt krachtige tools waarmee u gegevens snel en gemakkelijk kunt analyseren.

Met de functie voor afgeleide kanalen kunt u maximaal zes berekende kanalen maken of vier kanalen combineren op basis van door de gebruiker gedefinieerde vergelijkingen. Afgeleide kanalen worden in realtime berekend en kunnen samen met de originele ingangskanalen in realtime of in controlemodus worden weergegeven en opgenomen. U kunt ook na het vastleggen geavanceerde filteropties toepassen.

Om te helpen bij het analyseren van verkregen gegevens, bieden cursors ingebouwde metingen zoals gemiddelde, min-max, piek-piek, helling, RMS, som, standaarddeviatie en andere. U kunt ook Fourier Transform Windows configureren om frequentie-inhoud in realtime te bekijken en te analyseren.

Geavanceerde tellerfuncties op basis van DSP-technologieën maken veel gangbare frequentiemetingen mogelijk en elimineert de noodzaak van een afzonderlijke teller- / timermodule - ongeacht het type ingangsmodule. Beschikbare functies zijn onder meer frequentie, inschakelduur, randscheiding, kwadratuur-encoder, gated pulsteller, pulsbreedte en meer.

Gebruikersnotities kunnen tijdens een acquisitie worden toegevoegd en worden opgeslagen als onderdeel van het gegevensbestand voor latere beoordeling.

Analyse- en controlefuncties kunnen worden uitgebreid en geautomatiseerd met behulp van Python-scripting of LabVIEW.

Winkel

Met Daxus worden alle gegevens lokaal op een interne harde schijf opgeslagen en op aanvraag over het netwerk gestreamd. Dit zorgt ervoor dat kritieke gegevens altijd worden vastgelegd, ongeacht de netwerkbetrouwbaarheid. Kies uit een harde schijf van 500 GB (standaard) of optionele solid-state drives voor ruige omgevingen en snellere lees- / schrijfverspreidingen.

Sla afgeleide kanalen, gebeurtenissen en notaties samen met meetgegevens op om nabewerking te verminderen en belangrijke gebeurtenissen terug te roepen. Exporteer alleen de geselecteerde kanalen of tijdsbestek naar ASCII met behulp van de applicatie Daxus-software. AstroNova biedt ook de gratis AstroVIEW X-software voor het bekijken van gegevens van elk AstroNova-gegevensverzamelingssysteem en voor het exporteren naar andere gangbare bestandsindelingen.

De ingebouwde lithium-ionbatterij wordt automatisch opgeladen wanneer het systeem is aangesloten op de voeding en biedt back-upstroom voor continu gebruik en geen gegevensverlies in geval van stroomuitval.

Afdrukken

Met Daxus pc-software kan de gebruiker gegevens afdrukken naar een PDF-bestand of printer in realtime, scoop- of beoordelingsmodi.

Configuratie

Elk Daxus-chassis heeft twee slots voor de signaalinvoermodule, om de brede verscheidenheid aan ingangsmodules van uw Daxus-systeem te configureren.

Kanaalmeters bieden een manier om elk kanaal te zien als een digitale uitlezing, staafmeter, bewegende naald of analoge meter, waardoor het gemakkelijk is om de huidige waarden in één oogopslag te bekijken. Visualiseer de relaties tussen invoer door ze in XYY-plots uit te zetten. Kanaalmeters en XYY-plots kunnen worden gedimensioneerd en overal op het scherm worden geplaatst om ze gemakkelijk te kunnen bekijken. Voor het onderweg bekijken van gegevens biedt AstroNova de Daxus mobiele app waarmee u gegevens in realtime kunt bekijken, gegevensbestanden kunt bekijken en waarschuwingen kunt ontvangen op een smartphone of tablet.

AstroNova Daxus - DXS-100
AstroNova Daxus - DXS-100
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Rugged highspeed datalogger 200kS/s
  • 200.000 meetwaarden opslaan per kanaal
  • Tot 480 gecombineerd kanalen
  • Mogelijk om triggers in te stellen
  • Pre- en post-trigger buffer
  • Geleverd inclusief software
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.