078 651 11 17

AstroNova Daxus - DXS-100

De AstroNova Daxus DXS-100 is een zeer veelzijdig highspeed data acquisitie systeem voor een grote verscheidenheid aan metingen. De unit kan als stand-alone highspeed datalogger fungeren, maar kan ook worden gekoppeld aan een host-pc. Met behulp van de meegeleverde software kunt u real-time metingen volgen en meetcycli aanpassen waarbij data wordt weggeschreven op een harde schijf.

De Daxus DSX-100 heeft standaard 2 slots waar verschillende input modules voor gekozen kunnen worden. Er kan per unit aan maximaal 32 kanalen worden gemeten, er kunnen daarbij 10 units worden gekoppeld. De maximale sampling rate is 200kS/sec, ofwel 200.000 metingen per kanaal, per seconde. Per kanaal kunnen 3 verschillende sampling rates worden ingesteld.

Met de DXS-100 van AstroNova is het ook mogelijk om triggers in te stellen, om opnamen te starten en stoppen op basis van events of vooraf ingestelde datum / tijd. Het is zelfs mogelijk om handmatig triggers in te stellen. 

Deze highspeed datalogger heeft een ingebouwde harde schijf met 500GB aan geheugen. Optioneel is het mogelijk om een snellere SSD schijf (400GB of 800GB) te kiezen. Ook is het mogelijk om data in te zien, real-time of achteraf, via de Daxus mobiele app. 

Wanneer u AstroNova Daxus data acquisitie systeem aanschaft wordt er altijd software meegeleverd. Met behulp van de software kunt u het systeem configureren en data in real-time bekijken. Ook kunt u achteraf data bekijken en analyseren en waar nodig exporteren naar gangbare programma's voor opname in externe rapportage.

Input modules welke u kunt kiezen:

 • Daxus UNIV-4: 4 kanaals input module voor spanning, brugsignalen, thermokoppel, RTD's en IEPE (Integrated Electronics Piezo-Electric) opnemers.
 • Daxus ISEV-4: 4 kanaals geisoleerde spanningsmodule tot 250 Vrms of VDC (Cat II)
 • Daxus NIDX-16: 16 kanaals ongeisoleerde differentiele spanning ingangsmodule tot 30 Vrms of 40 VDC 
 • Daxus IHVM-4: 4 kanaals hoge spanning module tot 600 Vrms of DC (Cat III) of 1000 Vrms of DC (Cat II)
 • Daxus IHVM-4P: 4 kanaals geisoleerde hoge spanning module tot 600 Vrms of 1000 VDC (Cat III) of 1000 Vrms of DC (Cat II) met 16 geselecteerde metingen inclusief power quality.

De Daxus DXS-100 van AstroNova is met de hierboven genoemde modules zeer veelzijdig instrument voor het meten van spanning, stroom, temperatuur, brugsignalen en zelfs voor het uitvoeren power quality analyses!

Met een eigen gewicht van 3.2 kg en afmetingen van 324mm x 120mm is dit een compact portable meetsysteem, welke u eenvoudig meeneemt naar locatie. Hiervoor wordt de datalogger in een pelicase geleverd. Het is ook mogelijk om een rack mount te verkrijgen.

Wanneer u metingen direct wilt afdrukken voor bijvoorbeeld het aftekenen door een operator, kunt u eens kijken bij de Everest EV-5000.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

AstroNova Daxus - DXS-100
AstroNova Daxus - DXS-100
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Rugged highspeed datalogger 200kS/s
 • 200.000 meetwaarden opslaan per kanaal
 • Tot 480 gecombineerd kanalen
 • Mogelijk om triggers in te stellen
 • Pre- en post-trigger buffer
 • Geleverd inclusief software
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.