078 651 11 17

AstroNova SmartCorder - DDX-100

De Smartcorder DDX-100 is een universeel inzetbare highspeed data logger van AstroNova Test & Measurement. Deze draagbare unit is voorzien van een helder touchscreen bedieningsscherm en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan metingen. Software voor uitgebreide configuratie en analyse meegeleverd.

Deze highspeed data logger heeft 2 slots waar verschillende input modules voor geselecteerd moeten worden. Er kan per unit aan maximaal 48 kanalen worden gemeten, er kunnen daarbij 10 units worden gekoppeld, tot maximaal 480 kanalen. Voor deze uitbreiding is combinatie met de Daxus data loggers benodigd.

De DDX-100 SmartCorder heeft een maximale sampling rate van 200kS/s per kanaal. Per kanaal kunnen 3 verschillende sampling rates worden ingesteld, zodat de gebruiker zeer landurige metingen kan uitvoeren. Het instrument stelt u ook in staat om triggers in te stellen. Deze triggers worden ingezet voor het starten en stoppen van opnamen op basis van events of vooraf ingestelde datum / tijd. Het is ook mogelijk om handmatig een trigger te benutten. De SmartCorder is verder voorzien van een Utlity/DIO poort met alarm outputs/inputs en programmeerbare outputs/inputs voor externe sample clocks. Verder optioneel te selecteren IRIG interface, GPS voor tijd en locatie en CAN (maximaal 16 kanalen).

De AstroNova data acquisitie systemen worden altijd geleverd met een groot beschikbaar geheugen, omdat er op grote snelheid moet kunnen worden gelogd voor langere periode. De DDX-100 heeft standaard een harde schijf met 500GB aan geheugen. Het is mogelijk om een snellere SSD schijf tot 1.6TB te selecteren. Ook heeft het systeem een accu voor maximaal 45min back-up, zodat u geen meetdata verliest.

Input modules welke u kunt kiezen:

 • UNIV-4: 4 kanaals input module for Voltage, DC Bridge, Thermocouple, RTD's and IEPE Transducers.
 • ISEV-4: 4 kanaals Isolated Voltage module up to 250 Vrms of VDC (Cat II)
 • NIDX-16: 16 kanaals Non-Isolated Differential Voltage input module up ti 30 Vrms or 40 VDC 
 • IHVM-4: 4 kanaals High Voltage module up to 600 Vrms or DC (Cat III) or 1000 Vrms or DC (Cat II)
 • IHVM-4P: 4 kanaals Isolated High Voltage module up to 600 Vrms or 1000 VDC (Cat III) or 1000 Vrms or DC (Cat II) with 16 selectable measurements including power quality.

Bij aanschaf van een AstroNova DDX-100 systeem wordt DDX Application software meegeleverd. Deze software zorgt ervoor dat u het systeem kunt configureren en data in real-time  kuntbekijken. Ook wordt AstroVIEW X software meegeleverd, zodat u data van elk mogelijk AstroNova data acquisitie systeem kan analyseren en waar nodig exporteren naar gangbare programma's voor opname in externe rapportage.

Gewicht 8.6 kg, afmetingen 366mm x 300mm. Geleverd in beschermtas.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

AstroNova SmartCorder - DDX-100
AstroNova SmartCorder - DDX-100
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Draagbare highspeed datalogger
 • 200 kS/sec per kanaal
 • Benut tot 48 kanalen
 • Spanning, thermocouple, brugsignalen
 • Tot 1.6 TB SSD harde schijf
 • Touchscreen interface 15"
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.