078 651 11 17

Metesco Loadcell - Drukdoos 50 ton

Deze weegset wordt samengesteld door Metesco. Er wordt geleverd een loadcell / drukdoos met gewenste capaciteit en een uitleesunit in kN.

Loadcell
De loadcell heeft een capaciteit van 50 ton of 60 ton en heeft een bouwhoogte van 130mm. Standaard wordt er 10 meter losneembare kabel geleverd. Aan de drukdoos wordt een klein stukje kabel gemonteerd inclusief Amphenol connector, met daarbij een stuk kabel van ca. 10 meter met contra stekker van amphenol.

Optioneel leveren wij kantelzadels (topstukken) mee. Hiermee wordt de vlaktedruk vergroot en kan een eventuele hoekverdraaiing worden opgenomen.

Display in kN
Standaard levert Metesco een 2 kanaals display mee met een weergave in kN. Deze display wordt ingeregeld op de loadcell, waarna het geheel wordt gekalibeerd.

De standaard display is voor het aflezen van de meetwaarden, optioneel kan Metesco ook een datalogger aanbieden. Hier kunnen 2 tot 4 loadcells op worden aangesloten, waarbij de real-time weergave ook in kN is. Daarnaast wordt de data gelogd, voor eventuele analyse en rapportage achteraf. Standaard waarden te openen in software of eenvoudigweg als csv bestand.

Metesco kan dergelijke kit samenstellen op vrijwel iedere gewenste capaciteit. Ook qua bouwhoogte en diameter zijn er verschillende mogelijkheden. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Metesco Loadcell - Drukdoos 50 ton
Metesco Loadcell - Drukdoos 50 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Druk doos WLL 50 ton
  • Geschikt voor weegdoeleinden
  • Digitale display optioneel
  • Hoge nauwkeurigheid - 0.5%
  • Compacte bouwhoogte loadcell
  • Licht in gewicht
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.