078 651 11 17

Graphtec GL2000 - True RMS Logger

De Graphtec GL2000 is de nieuwe 4-kanaals datalogger voor het loggen op zeer hoge snelheid tot 1μs meetinterval. Dit instrument kan worden ingezet voor metingen volgens CAT III 600V. Het instrument is specifiek geschikt voor het meten van spanning tot 600V en 600V rms. Verder geschikt voor temperatuur (thermokoppels), luchtvochtigheid, Pulse en Logic signalen meten.

De GL2000 heeft 4 geïsoleerde kanalen, waarop sensoren kunnen worden aangesloten en waarbij het hoogste instelbare meetinterval 1μs is. De ingangen kunnen een groot bereik aan voltages meten van 20mV tot 1000 V DC en 10 mV tot 1000 V rms. Thermokoppels type K, J, E, T, R, S, B, N, W kunnen aan het instrument worden gekoppeld. De gemeten waarden worden opgeslagen op het interne geheugen (4GB flash) of op een extern geheugen (SD card of USB stick).

Het instrument beschikt over BnC aansluitpunten voor het meten van Voltage. Voor het aansluiten van thermokoppels zijn er schroefcontacten beschikbaar. Het instrument kan ook op verschillende manieren getriggered worden (1 kanaal), Logic input (4 kanalen) of Pulse ingang (4 kanalen).
De ingangen van de voltage bevatten een BNC aansluiting  waar de ingangen voor de thermokoppels een schroefcontacten bevatten. De meter kan ook op verschillende manieren getriggered worden (1 kanaal), Logic input (4 kanalen) of Pulse ingang (4 kanalen).

De GL2000 logger wordt geleverd in koffer met daarbij standaard accessoires benodigd voor het uitvoeren van metingen. Uiteraard zijn er vele opties beschikbaar, hiervoor adviseren wij u graag om tot de juiste samenstelling te komen.

Graphtec datalogger GL2000 huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Datalogging tot 1μs meetinterval
  • 4 geïsoleerde kanalen, simultaan loggen
  • Helder 7" LCD TFT scherm in kleur
  • Voltage, Temperatuur, rV, Pulse en Logic
  • CAT III 600V Compatible
  • Opslag op intern of extern geheugen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.