078 651 11 17

Pocketmike - Compacte diktemeter

De digitale StressTel PocketMIKE  wanddiktemeter is een uiterst compact en mobiel apparaat wat u makkelijk bij u draagt in uw borstzak of jaszak. Het instrument heeft een geintegreerde sensor tot 250mm.

Voor kwaliteits inspecties is dit een ideaal instrument voor een nauwkeurige bepaling van de dikte van staal, metalen of kunststoffen. U hoeft u het apparaat slechts kort op de meetplek te plaatsen waarna de meter aan de hand van de ingebouwde sensor de materiaaldikte weergeeft.

Dit instrument is de compact variant voor de DM5E of bijvoorbeeld de Tritex 5700.

Pocketmike - Compacte diktemeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte bouwvorm, past in uw zak
  • Direct aflezen, draaibare display
  • Eenvoudig kalibreren
  • Achtergrondverlichting
  • Meetbereik 1 t/m 250 mm
  • Geïntegreerde en verwisselbare sensor
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.