078 651 11 17

Pocketmike - Compacte wanddiktemeter

Betrouwbare Wanddiktemeter

De digitale StressTel PocketMIKE wanddiktemeter is een uiterst compact en mobiel apparaat wat u makkelijk bij u draagt in uw borstzak of jaszak. Het instrument heeft een geintegreerde sensor met een meetbereik van 1.0mm tot 250mm. De meetresolutie is 0.01mm, bij een minimale materiaaldikte vanaf 0.1mm.

Voor kwaliteits inspecties is dit een ideaal instrument voor een nauwkeurige bepaling van de dikte van staal, metalen of kunststoffen. U hoeft u het apparaat slechts kort op de meetplek te plaatsen waarna de meter aan de hand van de ingebouwde sensor de materiaaldikte weergeeft.

Specificaties PocketMIKE

De StressTel PocketMIKE is een Krautkramer kwaliteit meetinstrument en is de compacte variant voor de DM5E of bijvoorbeeld de Tritex 5700. Dit toestel wordt gebruikt op locaties waar de omstandigheden zwaar en veeleisend zijn, daarom is het instrument uitgevoerd in RVS met een IP67 classificatie. Hiermee is het instrument stofdicht en dompelwater dicht. Wel zo makkelijk voor de gebruikers op grote buitenlocaties.

Vanwege de compacte bouwvorm is het instrument zeer eenvoudig mee te nemen. Voorzien van 4 toetsen waarmee het instrument gemakkelijk kan worden bediend. U houdt dus 1 hand vrij voor notities. Het instrument kan altijd een indicatie dikte van uw materiaal aangeven, maar u kunt het instrument ook kalibreren op uw materiaal. Hiermee krijgt u de meest nauwkeurige meting met een betrouwbaar meetresultaat. U kunt het instrument kalibreren op een bekende materiaaldikte (bijv. door op te meten met schuifmaat) of juist door de bekende geluidssnelheid voor uw materiaal in te voeren.

 

Bestellen bij Metesco

Bent u geinteresseerd in de aankoop van de StressTel PocketMIKE ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of stuurt u gelijk een offerte aanvraag, dan ontvangt u zeer snel een offerte van Metesco.

Bij Metesco is dit instrument of een gelijkwaardig alternatief ook altijd beschikbaar voor verhuur! Wij horen graag van u.

StressTel PocketMIKE kopen
StressTel PocketMIKE kalibreren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte bouwvorm, past in uw zak
  • Direct aflezen, Helder display
  • Meetresolutie 0.01mm (vanaf 0.1mm)
  • Meetbereik sensor 1.0 tot 250mm
  • RVS Behuizing, IP67 Classificatie
  • Met 1 hand te bedienen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.