078 651 11 17

Strainstall Kraanweger tot 100 ton

De kraanwegers van Scotload zijn nauwkeurige tension loadcells met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Loadlinks worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hebben afgeronde hoeken bij de hijsgaten.

Deze kraanwegers zijn leverbaar als draadloze variant met een smartload unit. Smartload geeft de gebruiker controle over verschillende Smartload instrumenten vanaf 1 display. Naast kraanwegers kunt u dus ook tegelijkertijd meetsluitingen of drukdozen monitoren. U kunt al deze instrumenten simultaan monitoren. Het optionele loggen gebeurt op de smartload in het instrument zelf.

De Loadlink kan ook worden geleverd als bekabelde variant met mV/V of 4-20mA signaal. Standaard wordt er 5 meter kabel tussen de loadcell en display voorzien.

Deze kraanwegers hebben met een meetnauwkeurigheid van 0.25% f.s. en een safety factor van x 5 een uitstekende betrouwbaarheid.

Metesco is distributeur voor Strainstall / Scotload en kan alle krachtinstrumenten leveren. Deze kraanwegers kunnen wij tot 500 ton leveren, drukdozen en meetsluitingen bijvoorbeeld tot 1000 ton!

strainstall loadcell kopen
scotload kraanweger kopen
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurigheid 0.25% f.s.
  • Capaciteit tot 100 ton
  • Datalogging optioneel
  • Atex variant leverbaar
  • New design in 2018 (gewichtsbesparing)
  • 350m bereik
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.