Cygnus 1 ATEX wanddiktemeter nieuw in het assortiment

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Als leverancier van test- en meetapparatuur hebben wij de Cygnus 1 Ex Ultrasone Wanddiktemeter toegevoegd aan ons assortiment van verhuur- en verkoopapparatuur voor Niet-Destructief Onderzoek (NDO). Vanwege de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid van het apparaat zijn wij ervan overtuigd dat de Cygnus 1 Ex een waardevolle aanvulling is op ons NDO-aanbod. Het zal onze klanten helpen om nauwkeurige wanddiktemetingen uit te voeren in uitdagende omstandigheden zoals bijvoorbeeld in de petrochemische industrie, de offshore-sector en de scheepsbouw. Het apparaat is intrinsiek veilig en voldoet aan de ATEX Zone 0 normen, waardoor het geschikt is voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Betrouwbare wanddiktemetingen in uitdagende omstandigheden

De beslissing om de Cygnus 1 Ex aan het verhuur- en verkoopassortiment toe te voegen, werd genomen vanwege de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid van het apparaat. Wij zijn ervan dat de Cygnus 1 Ex een waardevolle aanvulling is op ons NDO-aanbod. Het zal onze klanten helpen om nauwkeurige wanddiktemetingen uit te voeren in uitdagende omstandigheden. Hierdoor krijgen onze klanten in de petrochemische, offshore- en scheepsbouwindustrie een zeer betrouwbare oplossing.

De functies van de Cygnus 1 ATEX wanddiktemeter

De Cygnus 1 Ex wordt geleverd met een scala aan functies, waaronder een helder LCD-scherm, eenvoudige bediening met intuïtieve knoppen, geïntegreerde datalogging en rapportage, en een robuuste behuizing die bestand is tegen zware omstandigheden. Het apparaat is geschikt voor metingen op verschillende materialen, zoals metalen, plastics, glas en keramiek, en biedt nauwkeurige meetresultaten om de integriteit van materialen en constructies te waarborgen. 

Metesco Cygnus Wanddiktemeter Atex 1

Hoogwaardige meetapparatuur en uitstekende klantenservice

De Cygnus 1 wanddiktemeter heeft uitstekende rapportage- en datalogging-mogelijkheden. Het apparaat slaat metingen op en kan rapporten genereren in verschillende extensies zoals: Excel, PDF, en CSV. Gebruikers kunnen de meetresultaten gemakkelijk analyseren en rapporteren.

Metesco Nederland staat bekend om hoogwaardige meetapparatuur en uitstekende klantenservice. Met de toevoeging van de Cygnus 1 Ex wanddiktemeter aan ons assortiment blijven wij ons inzetten om u te blijven voorzien van de nieuwste, hoogwaardige meetapparatuur.