Metesco partners with Staht Ltd.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Metesco en Staht gaan samenwerking aan!

Metesco Nederland is verheugd om te kunnen vermelden dat zij officieel servicepartner is geworden van Staht Ltd! 

Staht Ltd is een innovatief bedrijf met een focus op hoogwaardige ankertesters en digitale technologie hieromtrent. Men ontwikkelt en produceert deze unieke en nauwkeurige ankertesters in het Verenigd Koninkrijk en heeft voor het Europese vasteland Metesco aangesteld als Partner.

Metesco volledig servicepartner van Staht Ankertesters

Om nieuwe stappen te maken in de Europese markt is Staht Ltd. op zoek gegaan naar een organisatie welke als servicepartner zou kunnen optreden op het Europese vasteland. Na een aantal positieve gesprekken tussen Metesco en Staht is er een officiële samenwerking opgezet en wordt Metesco als partner aangesteld.

Metesco wordt hiermee officieel partner en kan daarmee alle servicevragen en kalibraties aan de testers voor u afhandelen. Metesco heeft de faciliteiten om de gewenste service aan de testers te kunnen uitvoeren volgens de hoogwaardige protocollen van Staht en de geldende normen in de markt. Hiermee is de kwaliteit van de testers en de meetresultaten gewaarborgd voor u als klanten eindgebruiker.

Voor service geldt dat een doorlooptijd van bij benadering 1 week als basis wordt gehouden. In overleg met de klant kan dit echter altijd sneller. Metesco heeft ook Staht testers beschikbaar in het verhuurassortiment waarmee eventueel ook overbruggingshuur kan worden aangeboden.

Verhuur, Verkoop, Kalibratie en Service 

Metesco kan naast de service van de Staht testers ook de verhuur en verkoop daarvan aanbieden. Metesco heeft van origine de focus op de verhuur van hoogwaardige meetinstrumenten en heeft hierbij een aantal criteria om te bekijken of instrumenten binnen het assortiment passen. De testers van Staht vinken alle vakjes aan en voldoen meer dan gemiddeld aan onder andere kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en meetnauwkeurigheid. Ook organisatieflexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid zijn 2 kenmerken van Staht Ltd waar Metesco veel waarde aan hecht.

Staht t60 ankertester nu beschikbaar bij Metesco

Metesco heeft de t60 ankertester tot 60kN dan ook beschikbaar voor verhuur en verkoop. De Staht t60 is een nauwkeurig en betrouwbaar testinstrument en geeft inzicht in de houdkracht van ankers in een verscheidenheid aan materialen. De tester wordt geleverd als complete kit met accessoires zoals draadadapters, sleufadapters en een gaffel. Aansturing en rapportage optioneel via de unieke en intuïtieve gratis app! Aan de hand van deze app kan heel eenvoudig een test worden uitgevoerd en rapportage wordt automatisch opgesteld en gedeeld.

Metesco Ankertester Staht Linkedin