De nieuwe Graphtec GL260 midi datalogger

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Graphtec introduceert de GL260, een geüpdatete versie van de compacte GL240 datalogger. Dit nieuwe model blijft trouw aan het compacte, standalone ontwerp met 10 meetkanalen, maar brengt diverse verbeteringen met zich mee.

Wat is er nieuw aan de GL260 datalogger?

De GL260 beschikt over een geïsoleerd ingangssysteem, waardoor signaaleffecten tussen kanalen worden geminimaliseerd. De multifunctionele ingangen ondersteunen gecombineerde metingen van diverse variabelen, zoals spanning, temperatuur, vochtigheid, logica en pulsen.

De nieuwe functies van de GL260 omvatten:

  • Alarmhistoriefunctie: Voor het bijhouden van eerdere alarmen.
  • Geheugenlusfunctie: Voor efficiënter gegevensbeheer.
  • Uitgebreide berekeningsfunctie: Voor geavanceerde data-analyse.

Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht in het scherm en de aflezing. Het nieuwe, gemakkelijk leesbare lettertype en de vereenvoudigde menustructuur dragen bij aan een betere gebruikservaring. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid zijn ook de golfinstelling vereenvoudigd, een snelle webserverfunctie toegevoegd en de QR-helpfunctie verbeterd.

Ondanks deze vernieuwingen zijn er geen grote mechanische of functionele veranderingen doorgevoerd. Dit betekent dat gebruikers van het vorige model direct vertrouwd zullen zijn met de GL260. Bovendien blijven de bestaande Graphtec accessoires compatibel met het nieuwe model.

Met deze verbeteringen in veelzijdigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, zal de GL260 een populaire keuze blijven voor toepassingen die nauwkeurige datalogging en analyse vereisen.

De Graphtec GL260 is vanaf nu leverbaar via Metesco Nederland. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de onze productpagina van de GL260 of neem via het onderstaande contactformulier contact met ons op. 

 

Neem contact op voor meer informatie over de GL260

Datalogger Gl260 1 Metesco (2) Datalogger Gl260 3 Metesco (1) Datalogger Gl260 2 Metesco (1)