Fluke 709H Precisie Luskalibrator nu ook te huur

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

De Fluke 709H draagt bij aan het handhaven van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van instrumentatie in stroomlussen. Problemen zoals onnauwkeurige metingen of storingen als gevolg van stroomlussen worden geminimaliseerd. De kalibrator helpt bij het waarborgen van de goede werking van automatiseringssystemen in industriële omgevingen en is vanaf nu te huur bij Metesco Nederland.

Wat is doet een MA-loopkalibrator precies?

Een MA-loopkalibrator, ook bekend als een mA (milliampère) loopkalibrator, is een apparaat dat wordt gebruikt om de stroomsignalen te genereren, te meten en te kalibreren in een stroomlus. Deze apparaten zijn veelgebruikte instrumenten in industriële omgevingen, met name in gebieden zoals procesautomatisering, regeltechniek en instrumentatie.

Identificeren en corrigeren van problemen met een stroomlus

De Fluke 709H precisie luskalibrator, met een indrukwekkende nauwkeurigheid van 0,01% van de uitlezing, is uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface, inclusief de 'Quick-Set'-encoderdraaiknop. Dit instrument meet of genereert stroom, voedt een lus en meet spanning, zoals vaak toegepast wordt in de procesindustrie. De Fluke 709H biedt aanzienlijke tijdsbesparingen bij deze handelingen. Het ergonomisch vormgegeven beschermholster zorgt ervoor dat het toestel comfortabel in de hand ligt en tegelijkertijd beschermd is tegen stoten en krassen. Het grote display met achtergrondverlichting maakt eenvoudige aflezing mogelijk, zelfs in omgevingen met weinig verlichting.

Fluke 709H Kalibrator Metesco

Mogelijke toepassingen van de Fluke 709H kalibrator in relatie tot stroomlussen

  1. Stroombronkalibratie: De Fluke 709H kan worden gebruikt om nauwkeurige stroomsignalen te genereren en deze toe te passen op het meetinstrument dat in de stroomlus is geïnstalleerd. Hierdoor kan de nauwkeurigheid van het meetinstrument worden gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd.

  2. Controle van signaalbekabeling: Het kan worden gebruikt om de integriteit van de bekabeling in de stroomlus te controleren. Dit omvat het testen van de bedrading op mogelijke kortsluitingen, onderbrekingen of andere problemen die een stroomlus kunnen beïnvloeden.

  3. Simulatie van procesvariabelen: De kalibrator kan ook worden gebruikt om de werking van het proces na te bootsen door verschillende stroomsignalen te simuleren. Dit helpt bij het verifiëren van de respons en nauwkeurigheid van het gehele controlesysteem.

  4. Diagnose van fouten: Als er problemen zijn met de stroomlus, kan de Fluke 709H worden gebruikt om de bron van het probleem te diagnosticeren. Door stap voor stap door de stroomlus te gaan en de respons van het systeem te observeren, kan een technicus eventuele fouten identificeren en corrigeren.

Ingebouwd HART-modem

Het HART-modem van de Fluke 709H kan de gebruiker basisinformatie van het apparaat uitlezen, diagnosetests uitvoeren en de mA-uitgang van de meeste transmitters die geschikt zijn voor HART-communicatie afregelen. Ook beschikt het toestel over een logfunctie, waarmee tijd wordt bespaard bij fijnafstellingen en het opsporen van storingen. Na het loggen van meetgegevens kan de kalibrator worden uitgelezen met de 709H/TRACK-software, waarna de data verwerkt kunnen worden in een .csv- of .txt-formaat.

De Fluke 709H precisie luskalibrator is nu beschikbaar voor verhuur bij Metesco Nederland. Profiteer van de nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van dit instrument voor uw industriële meetbehoeften. Neem vandaag nog contact op met Metesco Nederland om deze krachtige kalibrator te huren en uw meetprocessen te optimaliseren.