Nieuwe set voor Imetrum Dynamic Monitoring System

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Het Dynamic Monitoring System van Imetrum staat bekend om zijn ongeëvenaarde precisie en veelzijdigheid bij het monitoren van verschillende structuren en objecten. Met het vermogen om contactloos, op afstand en zonder verdere sensoren plus reflectoren nauwkeurige metingen te leveren biedt dit systeem een waardevolle toevoeging aan het verhuurassortiment van Metesco. Recentelijk hebben wij de te huren set van het Imetrum Dynamic Monitoring System aangepast zodat dynamische verplaatsing met 120 metingen per seconde nauwkeurig gemeten kan worden.

Real-time metingen

Het Dynamic Monitoring System van Imetrum biedt real-time metingen van verplaatsingen, vervormingen en trillingen, wat essentieel is voor een breed scala aan sectoren zoals: bouw, infrastructuur, offshore, en meer. Door dit systeem beschikbaar te stellen voor verhuur, stelt Metesco klanten in staat om kosteneffectief gebruik te maken van geavanceerde monitoringtechnologieën zonder een grote initiële investering.

Nieuwe set voor het Dynamic Monitoring System

De nieuwe samengestelde set bevat alle benodigde componenten en accessoires om een naadloze implementatie en gebruik van het Dynamic Monitoring System te waarborgen. Deze set is op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen, waardoor ze snel en efficiënt kunnen profiteren van de mogelijkheden van dit systeem. Belangrijke kenmerken van de set:

  • voor het contactloos meten van dynamische verplaatsing met 120 metingen per seconden;
  • geschikt voor een oneindig aantal meetpunten binnen het videobeeld;
  • resolutie tot wel 0,001 mm (afhankelijk van de camera positie en gekozen lens);
  • meten van 3 richtingen door het instellen van verschillende referentie meetvlakken (afhankelijk van de camera positie).
Imetrum Video Gauge Meetsysteem Metesco

Set huren of de metingen door Metesco laten uitvoeren

Metesco Nederland blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen en uitstekende ondersteuning. Het Dynamic Monitoring System van Imetrum is een verdere stap in de richting van het bieden van uitgebreide en geavanceerde monitoringoplossingen voor diverse bouw, civiel en infra gerelateerde behoeften.

De DMS set bestaat verder uit twee camera’s, zodat u simultaan kunt meten van twee posities, of om een groter beeldoppervlak te creëren. In het geval van twee camera's is het dan echter niet 3D. Verder is de set is ingebouwd in een flightcase, en wordt compleet geleverd met bekabeling en statieven. Ook kan Metesco voor u metingen met het DMS en de nieuwe samengestelde set voor u uitvoeren op locatie(s).

Meer informatie

Wanneer u meer informatie of vragen heeft over het huren van het Dynamic Monitoring System en de bijbehorende samengestelde set van Metesco, kunt u altijd contact opnemen met het team van Metesco Nederl