Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Fluke 724 Temperatuurkalibrator huren?

Ter uitbreiding van het verhuurprogramma heeft Metesco de Fluke 724 toegevoegd aan haar portfolio. Het betreft een uitgebreide temperatuurkalibrator, welke de productgroep kalibartors verder versterkt.

Voor het testen en kalibreren van elk temperatuurinstrument

Het unieke instrument meet ook mA en kan de transmitter ook voorzien van lusvoeding. Het is daarmee geschikt voor het testen en kalibreren van bijna elk temperatuurinstrument, zodat u maar één hulpmiddel nodig heeft om alle temperatuursensors en transmitters in uw installatie vakkundig te testen. Het is een Fluke 712B en Fluke 714B in één instrument. 

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige, gebruiksvriendelijke, zeer nauwkeurige temperatuurkalibrator
  • Temperatuursensors en transmitters testen en kalibreren
  • Meet lussen van 4 tot 20 mA, met mogelijkheid van lusvoeding
  • Meet RTD's, thermokoppels, weerstand en spanning
  • Genereert/simuleert thermokoppels, RTD's, spanning en weerstand

Bespaar tijd op de werkvloer

De Fluke 724 heeft een compacte, zeer draagbare, gestroomlijnde vorm en een display met heldere achtergrondverlichting om te kunnen werken bij weinig licht. Met het tweeregelige display kunt u de meet- en genereerfuncties gelijktijdig een temperatuurmeting uitvoeren en de lusstroom bekijken. Door de grote batterijcapaciteit (4 AA alkalinebatterijen) kunt u lang achter elkaar met het apparaat werken. De goed toegankelijke batterijklep maakt het makkelijk om de batterijen te vervangen wanneer dit nodig is. Dit alles in één robuust, betrouwbaar apparaat dat is ontwikkeld voor gebruik op de werkvloer.

Verhelp problemen met temperatuursensors en transmitters

De Fluke 724 is de krachtige en toch gebruiksvriendelijke temperatuurkalibrator die 10 thermokoppel types en 7 RTD-types genereert en meet, plus spanning en weerstand. 

Thermokoppels meten en simuleren? Of juist RTD's (Pt100's)? Huur dan deze uitgebreide kalibrator en grijp nooit mis.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productpagina via deze link.

Fluke 714B Calibrator