PocketMike beschikbaar in verhuur

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Beschikbaarheid PocketMike

De PocketMike is tijdelijk uit productie gehaald en het is niet zeker of en wanneer deze weer beschikbaar komt in de markt. Voor die gebruiker die deze compacte ultrasone wanddiktemeter toch op korte termijn nodig heeft heeft Metesco deze beschikbaar in de verhuur. Vraag naar de voorwaarden!

Kenmerken

De PocketMike is een zeer compact meetinstrument van hoogwaardige kwaliteit. Het instrument is 100mm lang en weegt slechts 200 gram. Daarbij heeft deze diktemeter een geintegreerde meetsonde (ø12mm meetkop) en een geintegreerd display. Dit zorgt ervoor dat u het apparaat daadwerkelijk met 1 hand kunt bedienen. Dit zorgt ervoor dat u uw andere hand vrij heeft om bijvoorbeeld meetwaarden te noteren.

Samengevat:

  • Comptact en nauwkeurig meetinstrument
  • Meetbereik 1..250mm
  • Meetresolutie vanaf 0,01mm
  • Afmetingen 100mm lang, ø35mm 
  • Gewicht slechts 200gram

Voor kwaliteits inspecties is dit een ideaal instrument voor een nauwkeurige bepaling van de dikte van staal, metalen of kunststoffen. Eigenlijk ieder materiaal waarvan u de geluidssnelheid weet of waar u deze kunt kalibreren. U hoeft u het apparaat slechts kort op de meetplek te plaatsen waarna de meter aan de hand van de ingebouwde sensor de materiaaldikte weergeeft. Voor een goede meting is het vereist dat u gebruik maakt van speciale ultrasone koppelgel om een goed luchtdicht contact met het materiaal te realiseren. Hiermee zorgt u voor een optimale overbrenging van het meetsignaal het materiaal in.

Voor meer informatie zie de productpagina!