Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Laat uw clamp-on flow of debiet meters nu voordelig kalibreren bij Metesco

 

Metesco Nederland heeft een sterke focus op de verhuur en verkoop van draagbare meetinstrumenten, specifiek voor projecten waar apparatuur gevraagd wordt voor tijdelijke inzet. Voor vrijwel alle instrumenten die worden aangeboden is er, in eigen beheer, een kalibratie voorziening beschikbaar.

Voor de kalibratie van ultrasone clamp-on flowmeters werd tot voor kort gebruik gemaakt van de expertise en mogelijkheden bij de fabrikanten zelf, waardoor de doorlooptijd regelmatig enkele weken bedroeg. Daarbij had de klant altijd te maken met extra transportkosten.  Tijd voor verandering dus...

Per heden heeft Metesco de beschikking over een testbank voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. Op deze voorziening kunnen wij clamp-on flowmeters kalibreren van merken als Micronics, Katronic, Dyansonics, Siemens, Greyline, Ultraflux en Flexim. 

Wilt u een flowmeter laten kalibreren of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met Metesco op via tel. 078-651 1117 of info@metesco.nl. Of neemt u alvast hier een kijkje.

Metflow Ta10 Balancing Computer