Huur uw meetapparatuur bij Metesco

Verhuur en verkoop van technisch hoogwaardige meetinstrumenten in combinatie met praktische en vakinhoudelijke technische kennis.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Bij Metesco huurt u meetapparatuur tegen een fractie van de aanschafprijs.

Metesco biedt meetoplossingen voor technische professionals. Wij verhuren meetinstrumenten. Vaak voor tijdelijk gebruik of speciale projecten hebben wij een uitgebreid assortiment draagbare (portable) meetapparatuur voor verhuur beschikbaar. Door ons brede leveringsprogramma van technisch hoogwaardige producten en onze vakinhoudelijke technische kennis, vinden wij voor u als klant dé meetoplossing voor uw technisch probleem. Ook wat betreft verkoop of kalibratie van een meetinstrument zijn wij uw ideale partner. In specifieke situaties bieden wij ook complete projectuitvoering.

 • 1/6

  Hoogwaardige ankertester Staht t60

  Huur uw hoogwaardige ankertester van Staht bij Metesco Nederland. De t60 is een zeer betrouwbaar meetinstrument voor het beproeven van ankerpunten tot 60kN. In combinatie met geavanceerde gratis app kan er eenvoudig rapportage worden opgemaakt, inclusief locatie en foto&video.

 • 2/6

  Metesco is Exclusive Rental Partner van Creaform

  De HandySCAN 3D Silver Series is opgenomen in het verhuurassortiment. Deze portable 3D-scanner wordt gebruikt voor toepassingen als:

  • Reverse engineering
  • Productontwerp
  • Kwaliteitscontrole
 • 3/6

  Fluke ii910 Industriële Akoestische Lekdetector

  • Industriele akoestische camera Fluke ii910
  • Zichtbaar maken van persluchtlekkages
  • Lokaliseer lucht-, gas-, en vacuumlekken en verlaag direct uw energiekosten
  • Preventief onderhoud was nog nooit zo makkelijk en effectief
  • Inclusief foto rapportage functie
 • 4/6

  PocketMike beschikbaar in verhuur

  De PocketMike is tijdelijk uit productie gehaald. Bij Metesco is deze digitale, zeer compacte en ultrasone wanddiktemeter gewoon te huren.  Het instrument heeft een geïntegreerde sensor tot 250mm.

 • 5/6

  Nieuw in de verhuur! ElastiSense Verplaatsingsensor 100mm

  Waterdichte verplaatsingsensoren van hoogwaardig siliconenrubber voor het monitoren van civiele kunstwerken en objecten in de meest veeleisende omgevingen. Meetbereik tot 100mm met een resolutie tot 0,01mm. Zeer robuust, zonder bewegende delen. Waterproof, IP68 gecertificeerd en bruikbaar in agressieve omgevingen.

  Ontdek snel meer over deze handige reksensoren!

 • 6/6

  Nieuw in de verhuur: de Fluke 712B temperatuurkalibrator!

  De Fluke 714B is het ideale instrument op het gebied van temperatuurkalibratie.
  Deze enkelfunctionele RTD-temperatuurkalibrator is uiterst nauwkeurig, gebruiksvriendelijk. Een geweldig meetinstrument voor elke professional!

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Nieuws

Fluke1550c Isolatieweerstandstester Verhuur Metesco Isolatieweerstand Testers

Fluke 1550C isolatietester, nieuw in het verhuurprogramma

Metesco heeft de Fluke 1550C isolatietester toegevoegd aan het verhuurprogramma voor het meten van de elektrische isolatieweerstand op hoogspanningssystemen en apparatuur.

Lees verder
Metesco Hydrajaws Ankertester Hydrajaws Ankertesters

Metesco erkend servicecentrum van Hydrajaws ankertesters

Met trots kan Metesco aankondigen dat het wat betreft verkoop, verhuur, kalibratie en reparatie van Hydrajaws ankertesters een officieel partnership voor de lange termijn is aangegaan.

Lees verder

Cygnus 1 ATEX wanddiktemeter

Onlangs hebben wij de Cygnus 1 ATEX Ultrasone wanddiktemeter toegevoegd aan hun ons verhuur- en verkoopassortiment van Niet-Destructief Onderzoek (NDO).

Lees verder