Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Proceq Digischmidt (Schmidthamer)

De klassieke Original Schmidhamer met digitale registratie van meetgegevens voor hogere nauwkeurigheid en snellere metingen. Opslag in meter en uitleesbaar via duidelijk afleesbare display.

Product kenmerken

  • Detectie zwakke plekken
  • Gegevensopslag op PC
  • Rapportage via PC
  • Geschikt voor constructies van 100 mm dikte of meer
  • Verkrijgbaar in type ND of LD (2.207 Nm resp. 0.735 Nm.)

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Proceq Digischmidt (Schmidthamer)

De klassieke Original Schmidhamer met digitale registratie van meetgegevens voor hogere nauwkeurigheid en snellere metingen. Opslag in meter en uitleesbaar via duidelijk afleesbare display. De gegevens opgeslagen in het grote geheugen kunnen middels provista software worden uitgelezen. Statische berekeningen kunnen in de software worden uitgevoerd.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten