078 651 11 17

Micronics D550 - Doppler flowmeter

De Micronics Portaflow D550 is een portable clamp-on flowmeter voor montage aan de buitenzijde van een leiding. Bij gebruik van deze uyltrasone flowmeter heeft u dus geen inbreuk op uw proces, wat tijd en geld scheelt.

De D550 wordt geleverd met 1 robuuste sensor welke een flow kan meten van 0.03 tot 12.2m/s in een leidingdiameter tot maximaal 4500mm! Uitgerust met een uitgebreide datalogger voor het opslaan van ca. 300.000 meetgegevens.

Deze doppler flowmeter is specifiek ontwikkeld voor het meten van flow en debiet bij vervuilde vloeistoffen of vloeistoffen met een grote hoeveelheid luchtbellen. Er is een minimale concentratie van luchtbellen of deeltjes benodigd van 75ppm in een grootte van 100 microns. 

Wanneer de hierboven genoemde grenswaarde niet wordt behaald, is het beter om met een transit time flowmeter te meten, daar deze gericht is op het meten aan schone vloeistoffen. u kunt dan bijvoorbeeld kijken naar de Portaflow 220 of Portaflow 330.

Metesco verhuurt en verkoopt de Micronics flowmeters en voorziet u graag van een passend advies en offerte.

Micronics D550 - Doppler flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ultrasone clamp-on flowmeter
  • Meet flow dankzij luchtbellen of deeltjes
  • Diameter bereik 13-4500mm
  • Meetbereik 0.03 tot 12.2 m/sec
  • Datalogger voor ± 300.000 meetwaarden
  • Waterzuiveringen, Waterschappen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.